Trenutno čitaš
Probaj im odoljeti! Nova Alma Ras kolekcija kupaćih kostima.

Probaj im odoljeti! Nova Alma Ras kolekcija kupaćih kostima.

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Nakon uspješno lansirane prve kolekcije kupaćih kostima, Alma Ras ove sezone donosi modele koji su nas osvojili prošle godine, ali i sasvim nove, koji će se naći na listi ljetnih modnih favorita.

Alma Ras

Ova kolekcija kupaćih kostima ističe se živopisnim bojama i krojevima koji se mogu stilizirati na različite načine. Krase ih trendi detalji poput kopči i izreza na posebnim mjestima, dok one jednostavnije uljepšavaju zanimljivi nabori, volani i trendovski šljokičasti dezeni. Besprijekorne izrade različitih oblika, od elegantnih jednodijelnih do dvodijelnih bikinija učinit će da se osjećate i izgledate podjednako fantastično.

Na zadovoljstvo kupaca na policama Alma Ras brenda našla se i posebna linija Mix and Match. Različiti krojevi, od klasičnih pa do onih na jedno rame inspirisat će vas na kreiranje unikatnih kombinacija prema vašim preferencijama i željama.

Uz modne novitete od lana, koji se savršeno kombinuju s kupaćim kostimima, haljine iz linije More posebno su kreirane za duge ljetne noći, ali i kao glamurozni pečat na plaži.  Poseban naglasak je na kvalitetnim materijalima koji će prijati koži i pružati osjećaj slobode u svakom trenutku. Pareo na preklop je klasičan ali uvijek moderan izbor za plažu.

Pročitaj

Dok maštate o egzotičnim putovanjima, zavirite na Alma Ras shop.alma-ras.com i pronađite svoju inspiraciju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum