Trenutno čitaš
Zajednički koncert Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića premijerno na Banjaluka Festu!

Zajednički koncert Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića premijerno na Banjaluka Festu!

Najpoznatiji umjetnički par na našim prostorima Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić premijerno će održati zajednički koncert na ovogodišnjem Banjaluka Festu!

Slavna pjevačica i omiljeni glumac nastupiće 6. jula na koncertu “Simfonija u dvoje” u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Banjaluka.

banjaluka fest

Iako su oboje osvjedočeni umjetnici i mogu se vidjeti da podržavaju projekte jedno drugog, ovaj slavni par do sada nije održao nijedan zajednički koncert, pa je ovo prava premijera! Čuveni Jelenini hitovi “Jutro”, “Ime moje”, “Da mi je da mi se vrati”, “Okeani”, “Oro” i Ivanova izvođenja evergrin pjesama poput “Dušo moja”, “Žute Dunje”, “Pukni zoro”, “Ciganočka”, pomiješaće se na sceni Banjaluka Festa stvarajući jedinstveni naboj emocija i ljubavi, zbog kojih će publika imati istinsku privilegiju da iskusi jedinstveni muzičko – scenski doživljaj kakav se ne pamti na našim prostorima.

Sastavni dio Ivanovih muzičkih nastupa u okviru projekta “Naše veče” uvijek je poezija, a Jeleninih koncerata izvođenja najljepših tradicionalnih i etno pjesama, a ne kriju da publika u Banjaluci može da očekuje ovo i još mnogo više.

Ovogodišnji Banjaluka Fest donosi prvoklasan program, otvarajući manifestaciju koncertom svjetski poznatog HAUSERA 4. jula, obilježavajući pedeset godina postojanja Bijelog dugmeta 5. jula, a kao veliko finale festivala odigraće se zajednički koncert Jelena Tomašević i Ivana Bosiljčića “Simfonija u dvoje” koji slavi ljubav i najljepše emocije!

Pročitaj

Ulaznice za sve koncerte u prodaji su na portalu kupikartu.ba, agencijii Stars&more i ispred Rk Boska.

Banjaluka Fest se realizuje uz podršku partnera mnogobrojnih partnera.

Za sve detalje o festivalu prati nas na Instagramu i Facebooku. 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum