Trenutno čitaš
HAUSER u okviru svjetske turneje “Rebel with a cello” otvara četvrti Banja Luka Fest!

HAUSER u okviru svjetske turneje “Rebel with a cello” otvara četvrti Banja Luka Fest!

hauser
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Svjetski show ovog ljeta nas čeka na Kastelu! Muzički virtuoz HAUSER će biti glavna zvijezda otvaranja Banja Luka Festa, jednog od najiščekivanijih muzičkih festivala u regionu. Ove godine Banja Luka Fest održaće se na tvrđavi Kastel od 4. do 6. jula.

Raskošni i jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obilježja su ove manifestacije koja u Banjaluku dovodi najveće svjetske i regionalne zvijezde. Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava “2 CELLOS” poznat i kao HAUSER, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni. HAUSER svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama, gdje ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji  su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstavagantniji performer na violončelu današnjice pokazuje kroz svaki svoj nastup.

Banja Luka Fest

Prvi dio koncerta je rezervisan za uživanje u djelima klasične i filmske muzike, a potom uzavrela atmosfera dostiže svoj vrhunac kada Hauser zasvira „Let’s Get Loud“, „Livin la vida loca“, „Despacito“, „Señorita“ i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples. Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom svijeta, „The Player“.

Ovaj istinski muzički šou biće dio ovogodišnjeg Banja Luka Festa, koji je već ugostio najveće zvijezde današnjice: Marizu, Yasmin Levy, Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, uz domaće velikane: Zdravka Čolića, Bajagu i Instruktore, Mariju Šerifović , Josipu Lisac…

Pročitaj

Objavom koncerta HAUSERA četvrti Banja Luka Fest i zvanično je najavljen, a organizatori pripremaju premijerne programe i tokom druge dvije festivalske večeri 5. i 6. jula.

Na portalu kupikartu.ba dostupne ulaznice za Banja Luka Fest od srijede 17. aprila, magični festival na Tvrđavi Kastel, koja samo za ovu priliku postaje ekskluzivna koncertna dvorana na otvorenom, sa crvenim tepihom i sjedećom platformom, na koju u Banja Luku stižu gosti iz cijelog regiona.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum