Trenutno čitaš
Perwoll Fashion Week: Marko Feher donosi revolucionarnu kolekciju inspirisanu unutrašnjim sukobom

Perwoll Fashion Week: Marko Feher donosi revolucionarnu kolekciju inspirisanu unutrašnjim sukobom

Perwoll Fashion Week
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Marko Feher, poznati modni dizajner čije se kolekcije ističu društvenom odgovornošću, recikliranom i “zero waste” modom, predstavio je svoj najnoviji poduhvat na Perwoll Fashion Weeku u Beogradu. Ovog puta, Feher nas je poveo na put unutrašnje borbe i sukoba, istražujući teme koje obično izbjegava ili mu nisu bliske.

Nova kolekcija predstavlja radikalnu promjenu u dizajnerskom pristupu Marka Fehera. Inspirisan onim što ga inače ne privlači, kao i onim što bi ga obično odbilo, Feher je stvorio estetski dijalog između suprotnosti. Ono protiv čega je do sada bio kategorički protiv, sada je postalo središnja tema ove njegove revolucionarne kolekcije.

Kolekcija predstavlja unutrašnju borbu dizajnera, sukob između onoga što želi i onoga što izbjegava. Materijali i tehnike koje su se do sada nalazile na Feherovoj “crnoj listi” sada su izbili u prvi plan, dok se on hrabro suočava s izazovima koje je ranije izbjegavao.

Ova kolekcija nije samo modna revolucija, već i duboko lično putovanje dizajnera. Feherova hrabrost da istraži nepoznate teritorije u svom dizajnu donosi novo svjetlo na modnoj sceni. Njegova sposobnost da transformiše svoje unutrašnje konflikte u umjetnost predstavlja inspiraciju za sve ljubitelje mode koji traže više od običnih trendova.

Pročitaj

Marko Feher svojom kolekcijom koju je predstavio na Perwoll Fashion Weeku u Beogradu dao je manifest hrabrosti, promjeni i istraživanju. Kroz ovu kolekciju, Feher poručuje da se suočimo sa svojim unutrašnjim sukobima i da ih pretvorimo u izvor kreativnosti i inspiracije.

Predstavljanje autorskog dizajna je ključni segment Perwoll Fashion Weeka u Beogradu, koji će trajati do 17. aprila.

Osim Marka Fehera pažnju su privukle i revije priznatih autora poput Martini Vesto by Boško, Irene Grahovac, Aleksandra Lalić, Vesne Kracanović, Budislava, Dejana Momčilović, Peđe Nerić i mnogih drugih. S obzirom na prisustvo više od 100 dizajnera iz regiona, ovogodišnji Fashion Week u Beogradu, pod sloganom “MaštAI”, obećava neizbrisiv trag u svijetu mode.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum