Trenutno čitaš
Australijska serija s Bojanom Novaković stiže na Pickbox NOW

Australijska serija s Bojanom Novaković stiže na Pickbox NOW

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Fantastična i sočna australijska serija Voli me (Love Me) na Pickbox NOW stiže 3. juna! U glavnim ulogama gledaćemo rođenu Beograđanku, izvrsnu glumicu Bojanu Novaković, te zgodnog australijskog glumca Boba Morleyja (The 100)

U sveukupno šest epizoda, ova miniserija oduševiće nas fenomenalnim likovima, sočnom pričom, ugodnom atmosferom i uvrnutim humorom.

O ČEMU JE RIJEČ? 

Riječ je izvrsnoj, katkad veoma humorističnoj drami koja se bavi modernim ljubavnim problemima triju članova obitelji Mathieson. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njenim oblicima. Takođe, ona nas podsjeća na to da smo svi podjednako sa nekim nedostacima i podjednako predivni.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Rođena Beograđanka Bojana Novaković izvrsna je u ulozi Clare, doktorice koja preko raznih društvenih mreža pokušava pronaći ljubav. Naravno, nailazi samo na vrlo čudne likove, sve dok jedan dan slučajno ne upozna svog komšiju u obližnjem supermarketu. Bojanu možete gledati u fenomenalnoj detektivskoj seriji Razvratnik (Rake), takođe na Pickbox NOW.

 

Australijski glumac Bob Morley, poznat po ZF seriji The 100, tumači ulogu Petera, šarmantnog i zgodnog Clarinog komšiju koji radi kao model.

Slavni glumac Hugo Weaving dobro nam je poznat po ulogama u megapopularnim filmovima poput The Lord of the Rings i V for Vendetta. Weaving tumači ulogu Glena, Clarina i Aaronova oca, a u svojoj ulozi je zaista maestralan.

Pročitaj

Australijski glumac William Lodder (Go Karts, Wakefield) tumači ulogu Aarona, Clarina mlađeg brata koji studira i jako je zaljubljen u svoju djevojku koja toliko ne dijeli njegove osjećaje.

Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova će vas sočna australijska serija oduševiti i podsjetiti na to da je ljubav najvažnija. Samo na Pickbox NOW od 3. juna!

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum