Trenutno čitaš
Anya Taylor-Joy bi trijumfovala na MET Gala stepenicama u cvjetnoj metalik haljini!

Anya Taylor-Joy bi trijumfovala na MET Gala stepenicama u cvjetnoj metalik haljini!

Anya Taylor-Joy haljina
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Glumica Anya Taylor-Joy debitovala je zanimljiv izgled tokom promotivne turneje svog najnovijeg filma, Furiosa: A Mad Max Saga, u Meksiku. Među svim opcijama koje je sigurno spremila u svoju garderobu, iznenadila je jednom koja nije prošla nezapaženo.

Ove nedelje sve su oči bile uprte u stepenice Metropoliten muzeja u Njujorku, ali ono što nismo ni slutili jeste da će tema predložena za ovo izdanje, The garden of time, preći granice i trijumfovati daleko od epicentra najglamuroznije zabave mode.

furiosa anya taylor-joy
Getty images

Na Torre Latinoamericana, koji se nalazi u centru grada, pozirala je pred kamerama odjevena u jednu od najneudobnijih mini haljina koje je nosila ove sezone, jer se čini nemogućim da može sjediti u njoj.  Nije iznenađujuće što riskira u pogledu stila, već je to učinila prije nekoliko dana kada se pojavila obučena u arhivsku kreaciju iz Rabanneove kolekcije proljeće/ljeto 1996. godine.

Francuska kuća Balmain kreirala je za nju ovaj upečatljivi outfit. Gest koji pokazuje da je osim što je uspjela na velikom platnu sa važnim holivudskim produkcijama, Anya Taylor-Joy je i lice od interesa za modnu industriju, jer nemaju sve glumice tu sreću da nose personalizovane komade kao što je to činila na ovom putovanju.

Pročitaj
dvodijelni set

Haljina ima krutu strukturu i metalik cvjetove strateški postavljene na ramenima i grudima, autentično umjetničko djelo!

Anya Taylor-Joy premijera
Getty images

Kako bi ovom komadu dala potpunu istaknutost, Anya ga je iskombinovala sa sandalama sa visokom potpeticom i prozirnim kaišićima iz Aquazzure, a svoju plavu kosu skupila je u nisku punđu u stilu balerine. Čime će nas iznenaditi sljedeći put?

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum