Trenutno čitaš
Anya Taylor-Joy impresionirala je spektakularnim vintage izgledom na australijskoj premijeri filma ‘Furiosa’

Anya Taylor-Joy impresionirala je spektakularnim vintage izgledom na australijskoj premijeri filma ‘Furiosa’

Anya Taylor-Joy
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Anya Taylor-Joy se pojavila na australijskoj premijeri svog novog filma, “Furiosa: A Mad Max Saga”, u punom ratničkom modu, odjevena u prozirnu, zlatnu mini haljinu uvezanu lančićima i ukrasom za glavu,  probodena sa desetinama šiljaka.

Glumica  je izazvala senzaciju izgledom koji nikoga od prisutnih nije ostavio ravnodušnim. Ovo je arhivski dizajn preuzet je iz Rabanne kolekcije proljeće/ljeto 1996. godine.

Anya Taylor-Joy
Getty images

Tokom godina smo se uvjerili da su filmske premijere idealna prilika da se daju istinske stilske izjave, mnoge od njih, s referencama na radnju filma koji se prikazuje. Svaki ljubitelj mode pamti, na primjer, izlaganje odjevnih kombinacija koje je Margot Robbie nosila povodom preomovišući film barbie ili brojnih arhivskih kreacija koje je Zendaya nosila na promotivnim turnejama za film Dune. Sada je Anya Taylor-Joy glumica koja nas je ostavila bez teksta svojim izgledom u Sydneyu.

Anya Taylor-Joy
Getty images

Haljina geometrijskih oblika sa naramenicama, dekolteom u obliku slova “V” i dužinom do sredine butina napravljena od spoja srebrnih metalik komada i kontrastnih zlatnih šiljaka.

Prozirne sandale, opcija koja, osim što nastavlja da osvaja trenutnu modu kao izuzetno svestrana i savremena, savršena je ako ono što želimo postići jeste da damo svu važnost konstrukcije nezaboravnom radu spomenutog kreativca.

Ovo nije prvi put da glumica iz serije “Queen’s Gambit” nosi tematsku odjeću kako bi promovisala film “Furiosa”, koji je nastavak filma “Mad Max: Fury Road” iz 2015. i koji izlazi 24. maja.

Shy McGrath via Getty Images

Anya Taylor-Joy, koja igra ulogu Furiose (koju je ranije glumila Charlize Theron), obukla je mini haljinu sa kovčezima u halter stilu koja je ličila na automobilske gume na CinemaConu prošlog mjeseca.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum