Trenutno čitaš
Aleksandra Radović ponovo pred sarajevskom publikom

Aleksandra Radović ponovo pred sarajevskom publikom

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Pop diva, Aleksandra Radović, zapjevaće nakon 4 godine ponovo pred sarajevskom publikom na koncertu koji će se održati u petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20h. Sarajevski je koncert dio Aleksandrine proljetne mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će dan prije koncerta u Sarajevu, održati koncert u Mostaru.   

Harizmatična pop diva  jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim nastupima, kojima uvijek oduševljava publiku emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za sarajevski koncert, za koji su ulaznice već puštene u prodaju, ponovo tražiti karta više!

Aktualni studijski album Aleksandre Radović – „Predvorje života“ koji je osvojio publiku širom regije gotovo preko noći i dalje oduševljava njene fanove mnogim prelijepim i emotivnim baladama o ljubavi i patnji, uz Aleksandrin upečatljiv muzički stil.

Upravo su s ovog albuma i singlovi, a sada već i veliki hitovi „Ne, hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i „Ljubavi moja“. Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u BKC-u, uz aktuelne pjesme s albuma „Predvorje života“, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović, koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila  tokom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, „Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, „Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek“ i mnoge druge.

Pročitaj

Aleksandra Radović je već dugo miljenica sarajevske publike, a popularnu pjevačicu za Sarajevo veže i njen producent Mahir Sarihodžić u čijem je  Long Play Studiju snimala brojne hitove i albume, pa ne čudi da se ovdje zaista osjeća kao kod kuće. I baš se s takvom emocijom Aleksandra napokon i vraća svojim Sarajlijama u maju, nakon višegodišnje razdvojenosti do koje je došlo zbog epidemije.

Ulaznice za predstojeći koncert Aleksandre Radović 27. maja u BKC-u mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni BKC-a.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum