Trenutno čitaš
Adele ima tetovažu koja otkriva duboko značenje

Adele ima tetovažu koja otkriva duboko značenje

Adele
Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Adele, jedna od najpoznatijih muzičkih zvijezda našeg vremena, poznata je ne samo po svojim emotivnim baladama i snažnom vokalu, već i po nevjerojatnom skupu tetovaža koje krase njeno tijelo. Svaka od ovih tetovaža nosi duboko osobno značenje, reflektirajući njene životne faze, unutarnje borbe i trijumfe. Među njima, posebnu pažnju privlači delikatan dizajn tetovaže planete Saturna na njenoj ruci.

Saturn, planeta koja u astrologiji simbolizuje vrijeme, promjene, životne lekcije i neizvjesnost, ima poseban značaj za Adele. Tetovaža Saturna nije samo estetski dodatak; ona nosi duboku simboliku povezanu s njenim ličnim putovanjem.

U astrološkom kontekstu, termin “Saturnov povratak” označava period kada se Saturn vraća na isti stepen i znak kao što je bio u trenutku nečijeg rođenja. Ovaj ciklus traje oko 27 do 32 godine i predstavlja vrijeme duboke introspekcije i osobnog rasta.

CBS

Kada je Adele stvarala svoj album “30”, prolazila je kroz svoj prvi Saturnov povratak, što je očito imalo ogroman utjecaj na njen život i umjetnost. U intervjuu za Vogue 2021. godine, Adele je otvoreno govorila o svom iskustvu sa Saturnovim povratkom, koji se dogodio kada je imala 33 godine. “Kada sam imala Saturnov povratak, to može da ti uzdrma život. Malo vas potrese: Ko sam ja? Šta želim raditi? Što me čini istinski sretnom? Sve te stvari,” rekla je Adele.

Tetovaža Saturna na njenoj ruci stoga nije samo podsjetnik na jedan astrološki događaj, već simbol cijelog niza iskustava i introspekcija kroz koje je prošla. Saturnov povratak je poznat po tome što donosi izazove, ali i mogućnosti za transformaciju i rast. Za Adele, ovo razdoblje donijelo je mnoge promjene, ali i duboke uvide u njen identitet i životne ciljeve.

Pročitaj

Kao što svaka tetovaža priča svoju priču, tako i Adeleine tetovaže pričaju priču o njenom životu, njenim borbama i trijumfima. Saturnova tetovaža, posebno, predstavlja putovanje kroz vrijeme i promjene, sa svim dobrim i lošim što to nosi. To je simbol njene snage, otpornosti i sposobnosti da se suoči s neizvjesnostima života, te izađe iz njih snažnija i mudrija.

Adeleine tetovaže, uključujući ovu prekrasnu tetovažu Saturna, nude nam dublji uvid u njen svijet i ličnost. One su umjetnički izrazi njenih iskustava i refleksije o tome ko je ona i šta želi od života. Kroz svoje tetovaže, Adele komunicira s nama na jedan intiman i duboko ličan način, dopuštajući nam da vidimo djelić njene duše.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum