Trenutno čitaš
Adele i Rich Paul su se vjerili: Vjenčanje je planirano ovog ljeta!

Adele i Rich Paul su se vjerili: Vjenčanje je planirano ovog ljeta!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Adele je nosila ogroman dijamantski prsten u Las Vegasu. Adele (34) i njen partner – sportski agent (41) planiraju ljetno vjenčanje, dvije godine nakon što su izašli u javnost sa svojom vezom.

Adele i Rich su se posljednji put javno pojavili zajedno na Superbowl-u ranije ovog mjeseca. Prije toga, par je izgledao zaljubljeno, dok je pozirao za fotografe na dodjeli Grammy nagrada.

Muzičarka Adele i sportski agent Rich Paul prvi put su se sreli na jednoj zabavi prije nekoliko godina, a svoju vezu objavili su u ljeto 2021. Muzičarka je ranije bila u braku sa preduzetnikom Simonom Koneckijem, ocem njenog devetogodišnjeg sina Angela, par se vjenčao 2018 i razveo iste godine.

U maju 2022. godine, Adele se preselila kod dečka Richa, koji vodi NBA zvijezdu LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons, između ostalih sportista, nakon godinu dana zabavljanja, dok je na društvenim mrežama dijelila video ispred njihovog novog doma.

epa

Tokom prethodnog intervjua za Rolling Stone, Adele je opisala svoju vezu s Richom kao “najnevjerovatniji, najotvoreniji i najlakši” odnos u kojem je ikada bila. Svoju ljubav su pokazali kada su kao par, prisustvovali finalu NBA lige u julu i ponovo na rođendanskoj zabavi supruge Lebrona Jamesa u avgustu. Adele je na Instagramu ozvaničila njihovu romansu u objavi 19. septembra 2021, koju je potpisala simbolima crvenog srca.

Pročitaj

getty images

Godine 2020. Rich Paul dospio je na Forbesovu listu 10 najmoćnijih sportskih agenata na svijetu, dospio je na 9. mjesto na listi. Bio je drugi u svijetu u košarci. Osnivač je Klutch Sportsa, dijela United Talent Agency (UTA), koja je skočila za 23 mjesta na listi najvrednijih svjetskih sportskih agencija u periodu od pet godina, nakon Paulovog angažmana.

Paul sada vodi UTA-in sportski odjel. Odrastao je u Klivlendu u jednosobnom stanu iznad očeve radnje, R&J Confectionery i išao je u rimokatoličku srednju školu. Njegov prvi veliki ulazak u posao podrazumijevao je kupovinu  vintage sportskih dresova iz Atlante i prodaje ih iz svog automobila u Clevelandu, često zarađujući 10.000 dolara sedmično. Upoznao je Lebrona Jamesa na aerodromu Akron-Kanton 2002. godine, prodavši mu dres. Od tada su prijatelji, a sada i kolege.

Izvor: dailymail.co.uk

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum