Trenutno čitaš
Evo kako Venera u Jarcu utiče na ljubavni život svakog znaka

Evo kako Venera u Jarcu utiče na ljubavni život svakog znaka

Venera u znaku Jarca boravi od 09. decembra do 02. januara i ona ne voli toksične i neozbiljne veze, više je za ozbiljne i predane, stvarne veze. Saznaj šta nam to Venera u Jarcu donosi u narednom periodu, kada je u pitanju naš ljubavni život.

Za početak evo nekoliko univerzalnih pravila i savjeta za naredni period do 02. januara dok je Venera planeta ljubavi, ljepote, novca, romantike i zabave u znaku ozbiljnog, predanog i disciplinovanog Jarca.

Ultra magazin

Postavite granice

Najbolji način da dobijete ono što želite od partnera, u poslu ili u ljubavi, jeste da se ne ponašate tako očajno i nemojte biti drama queen. S partnerima i u poslu i u ljubavi radite sve s dozom otvorenosti, iskrenosti i transparentnosti, ali bez doza očaja. Jasno, direktno i otvoreno komunicirajte i dajte do znanja šta želite, a šta ne želite bez drame i frustracije.

Tražite ozbiljne veze

Odnosi će sada biti ozbiljniji, htjeli vi to ili ne. Zemljani znakovi se ne zezaju – oni igraju za stalno i žele dugotrajnost. Ako ste tip koji preferira ležerne, opuštene, neobavezne stvari, ovo će biti neugodno vrijeme za vas. Njegujte odnose s ljudima u svom životu i poštujte ih ili ćete ih izgubiti, zbog nekoga ko ih shvata ozbiljnije.

Idite za onim što želite

Ne plašite se ići za onim što želite. Ovaj tranzit Venere u Jarcu je za one koji znaju šta žele. Venera će vam pomoći da osvojite onoga koga vi želite.

Postanite autentični i ranjivi

Jeste li čekali ono vrijeme, bilo na poslu ili u ljubavi, kada možete malo spustiti ozbiljan i strogi gard? Ovo je vrijeme. Otvorite to srce i budite stvarni, iskreni… Vrijeme je da tražite ono što želite i budite realni u tome. Vidjećete da vas ovo istovremeno podiže i uzemljuje. Ovo je moćna hemija za svako partnerstvo, a sa stabilnim i sigurnim Jarcem u igri, ova hemija donosi magiju koja je posvećena, dugotrajna i sigurna.

Senzualnost naspram seksualnosti

Taktilne strasti, a ne društvene strasti i pokazivanje romantičnih radnji nasuprot verbalno ekspresivnim iskustvima, sve su to načini da se manifestuje moć Venere u Jarcu. Drugim riječima, dobro razmislite o stvarima tokom ovog tranzita. Pokažite djelima, ne pričom!

Sada kada ste bolje razumjeli Veneru u Jarcu, zaronimo u vaše ljubavne priče Venere u Jarcu za svaki znak!

Ultra magazin

Ovan

Posvećenost vam može biti ugodnija s Venerom u Jarcu, a možete se fokusirati na to da postanete više posvećeni novim ljudima, planovima i idejama ili ojačate predanost u postojećim sadašnjim vezama. Možda poželite da budete tradicionalniji u ljubavi i vezama, i generalno izbjegavajte sve previše novo ili drugačije. Možete se odlučiti za tradicionalno staro dobro iskazivanje ljubavi i romantike, ozbiljnije se bavite ljubavlju i cijenite to od drugih. Pokušajte da nastavite raditi stvari na pravi način i iz pravih razloga i fokusirajte se na to kuda neka vaša veza vodi. Budite iskreni prema sebi i partneru ili osobi koja vam se dopada.

Bik

Avantura može biti naziv igre za vas u ljubavi sa Venerom u Jarcu i obično biste se klonili ovakvih stvari, ali sada možete biti otvoreni za to. Odlazak u avanturu sa voljenim osobama ili simpatijom, može vam pomoći da im se sada osjećate bliže. Možete zadržati otvoren um u ljubavi i možda želite zadržati svoje mogućnosti otvorene, ako ste slobodni. Uprkos tome što je Venera u Jarcu prilično tradicionalna, možda ćete se osjećati nešto manje ukočenim u ovom periodu. Radite onako kako vama paše slušajte neki svoj unutrašnji ritam i prepustite se trenutnoj energiji onako kako se osjećate.

Blizanci

Može doći do dubokih transformacija na kojima treba raditi u vezi ili u vašim odnosima s drugima, dok je Venera u Jarcu. Možete imati vrlo ozbiljan pristup ovome i osigurati da unosite promjene iz korijena, ali neke promjene koje bi mogle biti trajne. Emocionalne veze mogu vam biti važnije od fizičkih strasti, pa možete ojačati intimnost i bliskost u svojim ljubavnim vezama. To vas može učiniti predanim u ljubavi i možete pronaći nove načine da se zbližite. Ako nešto neizbježno izađe na vidjelo, morate se suočiti s tim što je moguće bolje.

Rak

Venera u Jarcu daje veću pažnju ljudima u vašem životu i vašim vezama. Možete im dati više vremena, pomoći im u svemu čime se bave i zapravo se osjećati dobro, kada sarađujete s nekim drugim. Možete pronaći načine da pravite kompromise, pregovarate i bolje diplomatski posredujete. Ovo vam može pomoći da se osjećate bolje opremljeni za rješavanje problema u vezi ili preuzimanje novih obaveza. Ne dozvolite da vas neke nesuglasice izbace iz ravnoteže; pokušajte da nađete miran način rješenja za to.

Ultra magazin

Lav

Obraćanje veće pažnje na konkretne stvari može vam biti lako sa Venerom u Jarcu. Ako su ljudi oko vas u problemu, možete to shvatiti prije nego što progovore i tiho im pokušati pomoći u svemu s čime se susreću. Možete uživati u tome što ste od pomoći, iako ćete možda morati paziti da vas ne iskoriste. Ako to možete izbjeći, to može biti pozitivno za vaše veze i način da pokažete koliko vam je stalo. Možda ćete biti malo prestrogi prema sebi i osjećati se kao da vas male svakodnevne svstvari izluđuju. Pokušajte da se više brinete o sebi. Znaju svi da je Lav super zabavno društvo za druge, ali trebate misliti i na sebe.

Djevica

Vaše srce može postati veće, a vi možete biti velikodušniji sa Venerom u Jarcu. To vas može učiniti privrženijim, romantičnijim i bezbrižnijim, a možete izdvojiti više vremena za ljubav, romantiku i zabavu. Iako je Venera u Jarcu praktičnija i ozbiljnija, s njom možete uzeti lakši, opušteniji pristup. Možda želite da unesete više ljubavi u svoj život i više uživate. Možda ćete morati da poradite na tome da se zaista fokusirate kada je to potrebno, jer fokus možda nedostaje, energija vam je raspršena. Vaši voljeni mogu vam ići na živce i možda ćete morati ući u srž problema i riješavati te sitnice koje vas nerviraju.

Pročitaj

Vaga

Emocije mogu biti jake sa Venerom u Jarcu, a vaša osjećanja prema drugima mogu biti u potpunosti prikazana, a vi možete biti ona/onaj koji podržava druge u njihovom emocionalnom razvoju. To vam može pomoći da se zbližite s drugima i poboljšate svoje emocionalne veze. Možda ćete morati da poboljšate svoj sistem podrške, koji vam može dati čvrstu osnovu za nove stvari u životu i neke nove hrabre odluke. Kako se osjećate podržano, svoju emocionalnu energiju možete zadržati mirnom. Može doći do nekih emocionalnih izazova i možda ćete morati da pazite da ostanete subjektivni. Pokušajte da se pobrinete za svoje i tuđe emocionalne potrebe i vodite računa da se međusobno emotivno ne povrijedite.

Škorpija

Mentalne veze – kako se s nekim slažete na mentalnom nivou, mogu vam biti važnije sa Venerom u Jarcu. Vjerovatno želite da osjećate da možete otvoreno podijeliti, ono što vam je na umu i može postojati mnogo toga što želite da izrazite. Možete biti praktični sa svojim riječima, tako da vam je lakše da budete shvaćeni, a možete cijeniti i druge da vam se emotivno otvaraju. Ipak, možda želite da ljubav bude prilično lagana i da ne brinete o tome da budete previše ozbiljni. Može se sada u ovom periodu otežati komunikacija, ili će možda nešto morati da se kaže ponovo. Pažljivo razmislite prije nego što izgovarati svoje misli i svoje riječi.

Ultra magazin

Strijelac

Stabilnost i sigurnost mogu privući vašu pažnju sa Venerom u Jarcu, a vi možete raditi na tome da to poboljšate u svojim odnosima. Svako ko je haotičan i nestabilan nije za vas i želite ga se držati podalje, ne želeći da se bavite dramom u ovom trenutku. Zaljubljeni, možda želite da se osjećate više strastveno fizički povezani i možete pokazati koliko vam je stalo uz male poklone i puno zagrljaja. Vaš jezik ljubavi je možda sada samo dodir. Možda ćete imati problema sa osjećanjem letargije u vezi, zaglavljenosti ili tvrdoglavosti. Otvorite se za nove opcije u vezi.

Jarac

Obilazak Venere u vašem znaku može biti sjajan, jer vas čini ugodnijim, šarmantnijim i ljepšim. Kao rezultat toga, možete dobiti više pažnje i komplimenata od drugih, a možete biti ljubazniji i otvoreniji za romantiku. Možda vam inače nije stalo do pažnje, ali sada možete uživati u njoj. Takođe, može postojati nešto sa čime želite da započnete upravo sada, a može ići dobro uz pomoć drugih. Stvari koje sada radite zajedno sa drugima vas čine sretnim. Pokušajte imati dodatnog strpljenja i sa sobom i sa drugima.

Vodolija

Ljubav se može izraziti tiho i iza zatvorenih vrata sa Venerom u Jarcu. Možda se nećete osjećati ugodno da ovo prikazujete pred drugima i umjesto toga, zadržite svoje misli i osjećaje za sebe dok ne ostanete sami sa svojim voljenima. Ovo može biti vrijeme za tajne romanse i zaljubljenosti, a takođe možete učiniti mnogo više za ljude koje volite. Možete biti suosjećajniji i empatičniji, zbog čega želite učiniti više za njih. Možda ćete biti više iscrpljeni nego inače, kada izađete iz ovog perioda i morate sebi dati više slobodnog vremena da napunite baterije.

Ribe

Prijatelji vam mogu biti mnogo važniji sa Venerom u Jarcu, a možete im posvetiti više vremena i brige. Osjećaj da je osnova prijateljstva sa voljenim osobama čvrsta i sigurna može biti vaš fokus. Možete se otvoriti novim ljudima, nekonvencionalnim i neuobičajenim tipovima, a možda ćete biti spremni promijeniti postojeće odnose, kako biste se više zbližili. Možda ćete morati da date prijateljima malo prostora, da budete opušteniji i nježniji prema sebi i da ne budete toliko pesimistični u pogledu svoje budućnosti. Nije vrijeme da odustanete!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum