Trenutno čitaš
Ne znaš šta da gledaš za vikend? Mi znamo!

Ne znaš šta da gledaš za vikend? Mi znamo!

Vikend je savršeno vrijeme za gledanje filmova i serija. Opusti se i napuni baterije misleći malo više o životu imaginarnih likova, a malo manje o sopstvenom. Donosimo ti Pickbox preporuke serija za ovaj aprilski vikend.

Žena u bijelom
šta za vikend
Origin Pictures – Photographer: Steffan Hill

Radnja ove dramske serije smještena je u 19. vijeku te prati Waltera Hartrighta (Ben Hardy), mladog učitelja likovne kulture koji na poziv Fredericka Fairliea (Charles Dance) stiže na imanje Limmeridge u Cumberland kako bi podučio polusestre Marian (Jessie Buckley) i Lauru (Olivia Vinall) umjetnosti.

Blizu neprijatelja
šta za vikend
Foto: radiotimes.com

Istorijska mini serija je smještena u četrdesete godine prošlog vijeka, odlikuje je povezanost s društvenim i ličnim problemima koji su i danas aktuelni. Ovu stilski neobičnu seriju čini posebnom to što otvara mnoga pitanja o filosofskim problemima rata i mira, ali i krivice i traume.

Pročitaj
građanski rat

Forenzičarka Halifax: Odmazda
šta za vikend
Foto Pickbox NOW

Savršena doza uzbuđenja, intrige i akcije idealan je spoj za sve ljubitelje krimića, zbog koje ćete ostati prikovani uz ekran! Najveće pohvale idu u smjeru glavne glumice Rebecce Gibney i njenog utjelovljenja sposobne i neustrašive doktorice Halifax koja se opisuje kao nezavisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum