Trenutno čitaš
Aktuelni modni trendovi na Ultra Webshopu

Aktuelni modni trendovi na Ultra Webshopu

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Nešto drugačije i zanimljivo stiglo je u Ultra webshop zajedno sa proljećem. Proljeće je za mnoge najkreativnije i najzanimljivije godišnje doba, kada je riječ o modi i garderobi, a kombinovanje različitih dezena, boja, šarenilo i aktuelni modni trendovi, dobitna su kombinacija. Mi smo poželjeli dobrodošlicu i otvorili vrata proljeću i toplom vremenu, pa je došlo vrijeme da pozdravimo i najnoviji odjevni komad iz naše kolekcije Ultra majica u Ultra webshopu.

O čemu se ustvari radi? Riječ je o basic majici kratkih rukava sa prepoznatljivim i autentičnim Ultra natpisima u zelenoj boji, koja je apsolutni hit i trendy nijansa uključena na svim ovogodišnjim modnim pistama za proljeće/ljeto.

Sa svojim posebnim bogatim i razigranim tonom nove Ultra majice, moći ćeš iskazati svoj karakter i osobnost, koristeći samo jednu riječ iz naše palete originalnih natpisa, kojom smo pokušali da opišemo gotovo sve ženske tipove na unikatan i dopadljiv način. Potrudili smo se da jednom riječju pogodimo u srž i vjerujemo, da će se svaka od vas prepoznati u minimalno jednoj kategoriji naših natpisa.

Naša nova majica u ovoj živahnoj nijansi zelene boje, namijenjena je svim djevojkama i ženama, koje vole biti drugačije i unikatne, dok su natpisi koje nosi na sebi prava hodajuća kreacija ljubavi i originalnosti.

Uz Ultra majice govorićeš bez riječi. Zanimljivi natpisi koji su dio tvoje ličnosti, pomoći će drugima da prva slika koju stvore o tebi bude pozitivna. Naših pet veličanstvenih natpisa su: Ljubi da prođe, Drugarica, Kraljica, Šefica i Buntovnica. Koja od njih si ti?

Za one koji žele da nose kreaciju ljubavi na sebi Ultra Webshop obezbijedio je autentični natpis Ljubi da prođe. Drugarica – ona koja je bila tu juče, danas, a znaš da će biti i sutra. Kraljica – nijedno društvo nije potpuno, ako nema svoju kraljicu. Onu koja je podizač energije, onu po kojoj pamte cijelo društvo, gdje god da se pojave. Šefica – ona je šefica na poslu, u kući, društvu – u svakoj prilici u kojoj se nađe. To nije opis njenog posla, već crta njenog karaktera. Buntovnica – je rođena da mijenja svijet. Svoja, neustrašiva, uvijek bez dlake na jeziku, direktna i iskrena.

Pročitaj

Ljepota i glamuroznost nove zelene boje, zaljuljala je proljećnu sezonu ove godine, a ako dodaš na to i zanimljive Ultra natpise, koji aludiraju na ličnost osobe ili neku tvoju osobinu dobićeš savršenu kombinaciju i podsjetnik na svoje dominantne osobine ili osobine osobe. koju ćeš obradovati novom Ultra majicom.

Novom trendy zelenom bojom, razbudili smo modnu maštu za predstojeću sezonu, a podsjećamo da osnovni komad za svoj Ultra, autentični outfit možeš naručiti i u crnoj i bijeloj boji u svim veličinama od S do XXL, sa 5 veličanstvenih natpisa na Ultra Webshopu ili jednostavno putem Ultra Instagram i Facebook profila. Ultra majice mogu postati osnova najboljih proljećnih outfita, a tvojoj odjevnoj kombinaciji dati autentičan ton. Naruči već danas svoju omiljenu majicu po cijeni od 20 KM, a za više od jedne majice na plaćaš poštarinu!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum