HomeWebshop

Webshop

Ultra online shop je nastao iz želje da pratiocima i publici ponudi nešto drugačije i zanimljivo, odjevne predmete u kojima će se pronaći svaka žena, ali možda i pokloniti nekoj dragoj ženi u svom životu. U online shopu će se naći majice i cekeri preko kojih će žene moći iskazati svoj karakter i osobnost, koristeći samo jednu riječ iz naše palete, kojom smo pokušali da opišemo gotovo sve ženske tipove na originalan i dopadljiv način. Pomoću samo jedne riječi, potrudili smo se da pogodimo u samu srž i vjerujemo da će se svaka od vas prepoznati u minimalno jednoj kategoriji.

Odlučili smo se za minimalistički pristup, jer smatramo da je došlo do prezasićenosti složenim i komplikovanim tržištem, te da je u jednostavnosti u stvari istinska ljepota. Napravili smo klasike koji će preživjeti bez obzira na aktuelne trendove i prolaznu modu. Napravili smo nešto što će trajati, jer nosi poruku koja je univerzalna.

Odijelo ne čini čovjeka, ali utiče na prvi utisak, a uz Ultra majice i cekere govorićeš bez riječi. Zanimljivi natpisi koji su dio tvoje ličnosti, pomoći će drugima da prva slika koju stvore o tebi bude pozitivna. Kroz njih ćeš poručiti da si žena sa karakterom, svoja i posebna. Naših deset veličanstvenih su: Spavalica, Drugarica, Kraljica, Ljepotica, Pametica, Šefica, Šminkerica, Putnica, Buntovnica i Zavodnica. Koja od njih njih?

Majice
Duksevi

Broj prikazanih proizvoda je 18