Trenutno čitaš
Luksuzne vikendice u Jajcu su mjesto za savršen vikend bijeg

Luksuzne vikendice u Jajcu su mjesto za savršen vikend bijeg

vikendice

Svi ponekad sanjamo o bijegu u luksuz, o vremenu koje je rezervisano samo za nas, daleko od svakodnevnih obaveza i stresa. Trenuci opuštanja su neophodni kako bismo napunili baterije i nastavili davati svoj maksimum u svim aspektima života. Iako nije uvijek moguće uzeti duži odmor, vikendi su savršena prilika da se posvetimo sebi i vratimo energiju.

Ako si u potrazi za slow travel vikend inspiracijom, Instagram je pravo mjesto za otkrivanje skrivenih dragulja. Jedno od tih mjesta, koje nas je potpuno oduševilo, nalazi se u Jajcu, a radi se o vikendicama Cottages Relax. Ove luksuzne kućice predstavljaju idealno utočište za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve i uživati u potpunom miru i privatnosti.

Cottages Relax vikendice nalaze se iznad prekrasnog Velikog i Malog Plivskog jezera i nude nevjerojatno iskustvo bijega od svakodnevnog stresa i buke. U pitanju je ekskluzivna arhitektonska cjelina koja pruža priliku da se potpuno prepustiš uživanju i harmoniji prirode.

Savršen spoj prirode i luksuza

Dvije čarobne drvene vikendice opremljene su luksuzno do najsitnijih detalja. Unutar svake vikendice, dočekaće te udoban i sofisticiran namještaj, kao i posebni akcenti poput jacuzzija, masažnih fotelja i infracrvene saune. Kupatila su izuzetno uređena i predstavljaju pravu savršenstvo za relaksaciju.

Unutrašnjost vila je kombinacija sofisticiranog dizajna i udobnosti. Prostrane sobe, savremeno opremljena kuhinja, elegantni dnevni boravak i privatni spa kutak, savršeni su za potpuno opuštanje. Uživaj u pogledu s terase dok ispijaš jutarnju kafu ili se opusti u privatnom bazenu – izbor je na tebi.

Cottages Relax nije samo savršena za parove koji traže romantičan bijeg, već i za porodice i prijatelje koji žele zajednički provesti kvalitetno vrijeme u predivnom okruženju. Lokacija je idealna za istraživanje prirodnih ljepota Jajca, uključujući Plivsko jezero i spektakularne vodopade.

Vikendice su kompletno opremljene i sadrže sve što je potrebno i za duži boravak, pa su pogodne i za digitalne nomade koji žele da istražuju okolinu i ujedno uživaju u mirnom okruženju.

Više informacija o samim vikendicama kao i o dostupnosti možeš saznati na Instagram profilu cottages_relax_.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum