Trenutno čitaš
Serije koje ćemo gledati ove sedmice: Top 4 preporuke

Serije koje ćemo gledati ove sedmice: Top 4 preporuke

Pachinko, serije,

Avgust se polako bliži kraju, a sa njim dolaze i nove serije koje će nas prikovati za ekrane. Ove sedmice, streaming platforme nam donose raznovrsne priče, od mračnih mitova do misterioznih ubistava i epskih avantura.

Pripremi se za binge-watching, jer ova četiri naslova ne želiš da propustiš!

Pachinko (Apple TV+, 23. avgust)

Za ljubitelje drama sa dubokim emocionalnim nabojem, Pachinko je pravi izbor. Ova serija, bazirana na istoimenom bestseleru, prati četiri generacije korejske porodice koja se bori sa identitetom, ljubavlju i preživljavanjem kroz različite epohe. Pachinko donosi priču o izdržljivosti i snazi ljudskog duha, prikazujući živote likova koji se suočavaju sa ratovima, gubicima i nadama. Ova vizuelno prelijepa i emotivno snažna serija je nešto što će te sigurno duboko dotaći.

Only Murders in the Building (Disney+, 27. avgust)

Svi znamo da je četvrta sezona serije Only Murders in the Building bila jedna od najiščekivanijih ove godine, a ako si obožavalac kombinacije misterija i komedije, ovaj hit na Disney+ platformi neće te razočarati. Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez se vraćaju u uloge neobičnih stanara koji pokušavaju da riješe još jedno misteriozno ubistvo u svojoj zgradi. Sa svakom epizodom dolazi sve više zapleta, ali i humora, pa je ova serija savršen izbor za one koji vole da kombinuju smijeh i napetost.

Kaos (Netflix, 29. avgust)

Ako voliš mitologiju i misterije, Kaos je serija koju moraš dodati na svoju listu. Ova moderna adaptacija grčkih mitova preispituje odnose bogova i smrtnika, smještajući ih u savremeni kontekst. Serija prati različite likove čiji se životi isprepliću dok se suočavaju sa starim proročanstvima i bogovima koji pokušavaju da zadrže svoju moć. Sa intrigantnim zapletom i vizuelno spektakularnim scenama, Kaos obećava da će biti prava poslastica za ljubitelje fantastike i mitologije.

Pročitaj
đavo nosi pradu

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Prime Video, 29. avgust)

Epska saga smještena u svijet Srednje zemlje se nastavlja! The Lord of the Rings: The Rings of Power donosi priču koja se dešava hiljadama godina prije događaja iz filmova Gospodar prstenova. Ova serija istražuje nastanak Prstenova moći i uspon Mračnog Gospodara Saurona, vodeći nas kroz neistražene predjele i priče koje su do sada bile skrivene u legendama. Sa spektakularnim vizuelnim efektima i složenim likovima, The Rings of Power obećava da će zaintrigirati kako stare tako i nove fanove Tolkina.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum