Trenutno čitaš
Koje filmove sa nestrpljenjem iščekujemo iz Disneyjeve magične riznice?

Koje filmove sa nestrpljenjem iščekujemo iz Disneyjeve magične riznice?

Disney, Snjeguljica

Disney Fan Event predstavio najnovije trailere i plakate za tri najiščekivanije nadolazeće filmske premijere: Moana 2, Mufasa: Kralj lavova i Snjeguljica. Ovi naslovi u distribuciji Blitza, donijeće Disneyjevu čaroliju na velika platna ove i sljedeće godine.

Omiljena junakinja okeana vraća se u zadivljujućoj novoj avanturi koja gledaoce vodi dublje u polinezijsku mitologiju. Najava nagovještava vizualno zapanjujući nastavak Moanine priče, prepun novih izazova, mitskih bića i povratka poznatih likova. Moana 2 dolazi u kina 28. novembra u izvrsnoj sinhronizovanoj verziji.

Prequel legendarnog Kralja lavova pruža obožavaocima dublji uvid u rani život jednog od najpoznatijih Disneyjevih likova. Najnovija najava fokusira se na period kada su se Mufasa i Skar upoznali kao mladunci. Prije svega šta im je život donio, mladi lavovi su postali braća! Mufasa: Kralj lavova dolazi u kina 19. decembra ove godine u titlanoj i sinhroniziranoj verziji.

Disneyjeva prva princeza vraća se u adaptiranoj igranoj verziji koja spaja klasične elemente sa svježim i modernim pristupom. Najava pruža uvid u začaranu šumu, sedam patuljaka i svima poznato ogledalce, obećavajući vizualno spektakularnu adaptaciju ove bezvremenske priče. Snjeguljica dolazi u kina u martu 2025. godine u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

Ova tri trailera, su izazvala veliki interes i najavljuju neke od najvećih filmskih događaja iduće godine.

Pročitaj
korejske serije

Osim ovih naslova, Disney je najavio i druge uzbudljive filmove, kao što su Zootopia 2, Avatar: Fire and Ash, Elio, Toy Story 5, Incredibles 3 i Lilo & Stitch. Ovi nadolazeći filmovi dodatno potvrđuju Disneyjevu predanost izvrsnosti u pripovijedanju priča i inovacijama u animaciji i igranom filmu.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum