Trenutno čitaš
6 boja koje ćemo nositi ovog proljeća

6 boja koje ćemo nositi ovog proljeća

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Proljeće 2022. donijeće u naše ormare neke od najsanjivijih, najnosivijih boja do sada, a mi jedva čekamo da ih isprobamo i izaberemo omiljenu. Ove nijanse su bile toliko istaknute na pistama od New Yorka do Pariza da smo jedva morali razmišljati o šest velikih pobjednika.

Nježno lila (Soft Liliac)

Ako je ikada postojalo vrijeme za usvajanje nove omiljene boje, to je sada, kada je nježna lila na tržištu. Za svakoga ko kaže da ne voli ljubičastu, ova nijansa, koja ima dodir uglađenog, sivog podtona i pastelne nijanse, će promijeniti tvoje mišljenje.

Kanarsko žuta (Canary yellow)

Tako nježno, pastelno žuta boja uočena je na revijama velikih, luksuznih modnih kuća, kao što su Alexander McQueen i Chanel. Po tome znamo da će sigurno naći svoj put do nekih od naših najistaknutijih odjevnih predmeta.

Jarko ružičasta (Hot pink)

Negdje između fuksije i magente nalazi se ova briljantna nijansa ružičaste, koju bi neki mogli nazvati rodamin crvenom. Ljubičastija je od Barbie, ali je i dalje neosporno zabavna — i ima veliku snagu. Zato je vidimo na mnogim odjevnim komadima – kombinezonima, kompletima i haljinama koje oduševljavaju i svojim dizajnom i bojom.

Slana karamela (Salted caramel)

Upoznaj neutralnu nijansu 2022. godine, koja je mnogo optimističnija od kaki ili klasične žute boje. Svjetlija je od klasične karamele i izgleda lijepo u kontrastu s ljubičastom ili bojom breskve.

Skarlet crvena (Scarlet)

Pročitaj
plaže

U većini slučajeva, nijansa narandžaste se ističe u ovoj crvenoj boji. To je daleko najhrabrija boja koju smo vidjeli da se ističe na pistama i pomoći će ti da obojiš i najdepresivniji dan.

Nebesko plava (Sky blue)

Nova plava za 2022. je malo otvorenija za tumačenje. Bez obzira na to da li ima svijetlije ili tamnije podtonove, jedna je stvar neosporna: podsjeća na nebo. Sviđa nam se kako izgleda kao monohromatska kombinacija, pa, ako si u nedoumici, kupi odgovarajuće cipele. . . i jaknu. . . i torbu.

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum