Trenutno čitaš
5 ljetnih outfita koji će zadovoljiti svačiji ukus

5 ljetnih outfita koji će zadovoljiti svačiji ukus

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Treba ti inspiracija za klasičan ljetni outfit? Izdvojili smo pet kombinacija koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Kombinacija bijelog topa s crnim hlačama dobra je opcija za pametan i sofisticiran outfit. Ovaj spoj zanimljivog bijelog topa i crnih hlača je klasična kombinacija, ali uz zanimljive detalje može biti potpuno šik. Kada su u pitanju bezvremenske kombinacije ne možeš pogriješiti sa crno-bijelom kombinacijom, a kvalitetne crne hlače su uvijek dobra investicija.

Još jedna klasična crno-bijela ljetna kombinacija. Postoji mnogo komada koji su osnovni elementi u ženskoj ljetnoj garderobi, a ovog ljeta to su svakako kratke hlačice i bijela košulja. Uz dodatak ultra popularnih adidas samba patika, dobićeš savršen outfit.

Već smo pisali o savršenom ljetnom odijelu. Najpopularniji komad ovog ljeta – prsluk, je najzanimljiviji u kompletu sa hlačama, a ova lanena kombinacija na prugice je prosto neodoljiva.

Y2K modni trendovi (iznenađujuće!) i dalje su veoma popularni, a ovo je stil koji nas najviše podsjeća na početak 2000-tih, ali ipak djeluje moderno i u 2023. Farmerke ravnog kroja i crni top su klasična, ali šik kombinacija za vruće ljetne večeri.

Pročitaj

Bijele pantalone su nezaobilazan komad ljetne garderobe! Ništa ne izgleda elegantnije i profinjenije od bijele odjeće u vrućem ljetnom danu. Bijele hlače poznate su i po svojoj funkcionalnosti jer možeš kreirati različite odjevne kombinacije za svaki ukus i za svaku, čak i neočekivanu situaciju. Ova kombinacija sa plavom košuljom je savršena za dnevnu poslovnu varijantu.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum