Trenutno čitaš
Ovo su najsmješnije i preslatke odabrane fotografije za dodjelu Comedy Pet Photo Awards

Ovo su najsmješnije i preslatke odabrane fotografije za dodjelu Comedy Pet Photo Awards

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

25 najboljih komičnih fotografija kućnih ljubimaca, svedeno je na uži izbor najsmješnijih fotografija naših krznenih prijatelja.

“Još jednom smo bili počašćeni nekim stvarno smiješnim prijavama u takmičenju i tako širokim rasponom životinja ove godine od tvorova, kornjača do magaraca kao i stotinu urnebesnih fotografija mačaka i pasa,” rekao je Tom Sullam, suosnivač Comedy Pets Awards.

© Kenichi Morinaga / Comedy Pets

“Shadow je kopao rupe kao i obično na plaži, kad je odjednom pokazao svoju novu tehniku! Srećom, kamera je bila spremna za ovu ludu poziciju!” rekla je polufinalistkinja Sophie Boynton, koja je snimila ovu fotografiju na plaži Hemsby u Velikoj Britaniji. Ako se želiš uključiti i odabrati svoju omiljenu fotografiju, sada je otvoreno i glasanje za People’s Choice Award.

© Sophie Boynton / Comedy Pets

“Alex je sramežljiv. Max je razigran. Zajedno čine presmiješan i sladak duo”, rekao je fotograf Michel Zoghzoghi za ovu fotografiju dva razigrana crno-bijela mačića.

© Michel Zoghzoghi / Comedy Pets

“U martu 2019. sjedio sam na utrci za pse u New Yorku kada sam uočio damu s ružičastom vrećicom na ruci (kako bi joj ruka bila čista), kako baca lopticu svom psu. Pas se zatim bacio i okrenuo u zraku! Kao što vidite, dama s rukom na glavi bila je jednako iznenađena kao i ja! Uzalud sam tražio putem NY mediji da pronađu vlasnicu, kako bih joj mogao poslati kopiju fotografije. Nemam sreće u tome, pa se nadam da će mi ovo takmičenje Pet Comedy pomoći pronaći tajanstvenu ženu i njenog psa u skoku. Nikad se ne zna!” rekao je Chris Porsz o ovoj fotografiji “letećeg” border collija!

Pročitaj

© Chris Porsz / Comedy Pets

Pobjednici Pet Comedy foto takmičenja za 2023. biće objavljeni 11. avgusta.

© Karl Goldhamer/ Comedy Pets

Izvor: iflscience.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum