Trenutno čitaš
5 bezvremenskih ljetnih komada koje ovog ljeta nose slavne ličnosti

5 bezvremenskih ljetnih komada koje ovog ljeta nose slavne ličnosti

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ljeto je odlično vrijeme za eksperimentisanje s trendovima, ali ako želiš kreirati svoj ormar ispunjen ljetnom garedrobom za sva vremena, drži se provjerenih udobnih i lijepih klasika za ovo ljeto.

Minimalistički bezvremenski stil koji traje godinama, prkosi svim trendovima, garantuje udobnost i ležeran stil i pruža veliku dozu inspiracije za različite odjevne kombinacije, a slavne ličnosti biraju upravo udobne bezvremenske odjevne komade za ovo ljeto!

instagram.com/sofiarichiegrainge

Pruge + teksas

Pruge su klasik i podsjećaju nas na šetnje plažama ili turistička razgledavanja svjetskih destinacija tokom toplih ljetnih dana. Od klasičnog, do ležernog, sportskog ili elegantnog stila, sve je moguće uz pruge i teksas, koji pružaju onaj bevremenski izgled.

Bijela od glave do pete

Kako se ljeto zahuktava, potpuno bijela odjeća izuzetno je dobra ideja za zaštitu od sunca, udobnost i prozračnost na tijelu. Osim toga, to je odjeća koja se vraća svake sezone. Lanene košulje, lanene hlače, prozračne bijele haljine i odijela. Dodaj samo neku torbicu, maramu ili nakit u boji i spremna si za nove ljetne avanture.

Slamnata torbica + providna haljina ili tunika

Za jednostavan izgled na plaži ili bazenu koji nikada neće promašiti, odluči se za providnu haljinu ili tuniku, kupaći kostim i preveliku slamnatu torbu za sve svoje potrepštine – peškir, knjigu, kremu za sunčanje, itd.

Kratka haljina ili kratki kobinezon

Za ljetni noćni izlazak obuj crne štikle u kombinaciji sa jednobojnom kratkom haljinom ili kratkim kombinezonom i spremna si. Ako želiš malo kontrasta, dodaj svjetlucavu torbu u nekoj jarkoj boji.

Top/Majica bez rukava + farmerke + patike

Top/Majica bez rukava ljeti? Definitivno nije revolucionarno, ali je svakako ljetni udobni klasik. Godine mogu proći, ali majice bez rukava zauvijek će ostati dio ljetnog ormara. Top + udobne farmerke + patike su idealna kombinacija za bilo kakvu ljetnu aktivnost, odlazak na ljetni festival, kafu sa drugaricama ili večernju šetnju uz plažu. Sa ovom formulom ne možeš pogriješiti ovog ljeta.

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum