Trenutno čitaš
3 nove serije za vikend bindžovanje

3 nove serije za vikend bindžovanje

serije

U svijetu koji je prepun beskrajnih mogućnosti za zabavu, malo se užitaka može suprotstaviti zadovoljstvu uranjanja u zadivljujuću televizijsku seriju. Dok vikend mami svojim obećanjima o slobodnom vremenu i opuštanju, nema boljeg načina da se upustiš u uzbudljivo putovanje.

Pripremili smo tri preporuke za vikend bindžovanje. Dakle, uzmi svoje omiljene grickalice, smjesti se na svoje najudobnije mjesto i pripremi se da se izgubiš u ovim zanimljivim pričama.

Mr & Mrs Smith

Ovo je, naravno, reimaginacija filma Brada Pitta i Angeline Jolie u kojem su glumili muža i ženu koji su profesionalni ubice. Donald Glover i Maya Erskine su John i Jane, partneri koji profesionalno ubijaju, a predstavljaju se kao bračni par – međutim, pretvaranje lako može dovesti do prave ljubavi. Serija je premijerno prikazana na Amazon Prime Video 2. februara 2024. godine, a svih osam epizoda objavljeno je istog dana.

Griselda

Pametna i ambiciozna kolumbijska poslovna žena Griselda Blanco stvara jedan od najprofitabilnijih kartela u istoriji. Sofia Vergara glumi istoimenu Griseldu Blanco, a takođe je i izvršni producent na projektu. Uprkos mješovitim kritikama, serija je izazvala zanimanje zbog portretiranja žene narkobosa i izvođenja Sofije Vergare.

Pročitaj

FEUD: Capote vs. The Swans

“Feud: Capote vs. The Swans” je druga sezona antologijske televizijske serije “Feud” koju su kreirali Ryan Murphy, Jaffe Cohen i Michael Zam za FX. Sezona od osam epizoda zasnovana je na bestseleru “Capoteove žene: istinita priča o ljubavi, izdaji i labuđoj pjesmi za jedno doba” i vrti se oko priznatog pisca Trumana Capotea i njegovih odnosa sa ženama visokog društva Njujorka, tokom kasnih šezdesetih i sedamdesetih godina. Serija je premijerno prikazana 31. januara 2024.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum