Trenutno čitaš
Zoë Kravitz uči živjeti bez straha

Zoë Kravitz uči živjeti bez straha

L'Occitane
L'Occitane

Zoë Kravitz, glumica koja je postala režiserka, za magazin Elle govori o usponima i padovima, društvenim mrežama i prihvatanju nesavršenosti.

„Želim da pokušam da živim bez straha. To je zaista moj cilj u mom privatnom životu i u karijeri. Mislim da je strah parališuć i opasan. Vjerovatno stvara bolest – taj strah od upadanja u nevolje ili nečega pogrešnog, ili od toga da vas ne obožavaju ili da im se ne sviđate. Mislim da, posebno kod žena, postoji veliki pritisak da budu obožavane, a ni to nije ono što je umjetnost.”

SHARIF HAMZA

Prije više od pet godina počela je pisati svoj prvi film, Pussy Island, triler o dinamici moći koja se odigrava nakon što se konobarica pridruži bogatom filantropu na divljem i misterioznom okupljanju na njegovom privatnom ostrvu. Nakon tri mjeseca snimanja u Meksiku, vratila se kući u New York City, a uskoro počinje da montira svoj film.

Dok se sprema da uđe u novu fazu u Holivudu, šta Kravitz zadivljuje u njenoj dosadašnjoj karijeri? Rad na seriji Big Little Lies uz Nicole Kidman i Reese Witherspoon. Produkcija kultnog hita High Fidelity. Legendarni ženski lik Catwoman u filmu The Batman.

Pročitaj

„Život je nepredvidiv — može završiti u bilo kom trenutku. Ako te to ne čini prizemljenim, ne znam šta može”, kaže glumica.

Glumica nije fan društvenih mreža, iako priznaje da su joj pomogle u karijeri. “Ljudi brkaju društvene mreže sa stvarnošću. Nisam ništa znala o glumcima uz koje sam odrasla i koje sam voljela gledati. To je dio onoga što ih je učinilo tako zanimljivima.”

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum