Trenutno čitaš
Zendaya je otkrila svoje omiljene patike snimajući film Challengers

Zendaya je otkrila svoje omiljene patike snimajući film Challengers

zendaya on patike
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sada kada je film Challengers izašao u bioskopima, Zendaya je završila sa svojom novinarskom turnejom ispunjenom teniskom modom i zamijenila svoje bijele Louboutin štikle za patike. Tačnije, On patike.

Glumicu je sa brendom atletske odjeće On upoznao kostimograf filma Jonathan Anderson, koji je sarađivao s brendom kroz svoj rad kao kreativni direktor Loewea, i od tada nosi njihove patike. Čak je uparila svoje On patike sa Alaïa haljinom za jedan od svojih brojnih izgleda na press turneji. U stvari, toliko su joj se dopale On patike da je pokrenula višegodišnje kreativno partnerstvo sa švajcarskim brendom.

zendaya on patike
Getty Images

Osim reklamnih kampanja i sadržaja, Zendaya i On će uskoro objaviti kolekciju predmeta koje je glumica sama dizajnirala, rekla je za Vogue. Posebno je uzbuđena zbog održive tehnologije brenda: „Imaju boje koje se prave usisavanjem zagađenja s neba, i patike napravljene od ricinusovog zrna, koje se mogu potpuno razgraditi. Sviđa mi se što koriste svu dostupnu nauku da bi bili održivi.”

zendaya on patike
On

Iako će Zendaya dizajnirati za brend atletske odjeće, ona priznaje da je vježbanje izvan njene zone komfora. “To je šala među mojim prijateljima i porodicom, ali ja sama po sebi nemam praksu,” kaže ona. “Nisam najbolja u tome.”

Pročitaj

zendaya on patike
On

Atletska odjeća je nova oblast za Zendayu, koja je uglavnom radila u svijetu visoke mode i luksuznih brendova. Glumica trenutno ima partnerstvo sa Louis Vuittonom, a prethodno je bila ambasadorka Valentina (od 2020. do 2023.). Zendaya je On-ov prvi slavni partner koji nije sportista, ali može igrati dvostruku dužnost za brend sa svojom postojećom modnom i novom sportskom afilijacijom kao lice tenisa u pop kulturi.

Što se tiče trendi patika za vježbanje, On je sve popularniji među slavnima sa A-liste. Zendaya se pridružuje listi obožavatelja uključujući Jessicu Albu i Oliviu Wilde.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum