Trenutno čitaš
Zdravko Čolić rasprodao koncerte u Opatiji i Banjaluci mjesec dana ranije

Zdravko Čolić rasprodao koncerte u Opatiji i Banjaluci mjesec dana ranije

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Zdravko Čolić, muzička zvijezda koju obožavaju sve generacije, ovog ljeta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mjesec dana unaprijed!

zdravko čolić rasprodao koncerte
Foto: Bečej noću

Koncert u Bečeju, koji je 18. juna održao pred 40,000 ljudi, bio je samo zagrijavanje za muzičke spektakle koje uvijek voljeni Čola sprema ovog ljeta. Nakon uspješne američke turneje, u nikad boljoj kondiciji i energiji, Zdravko Čolić će 9. jula održati koncert na Banja Luka Fest-u, kada će premijerno izvesti program sa simfonijskim orkestrom, koji se ovih dana vrijedno priprema. Sa pedeset muzičara na sceni  – sjajnim instrumentalnim solistima novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, Zdravko će najveće hitove izvesti u novim aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik. “Produži dalje”, “Gori vatra”, “Ljubav je samo riječ”, “Ti si mi u krvi”, “Noć mi te duguje”, samo su neke od pjesama koje će se naći na repertoaru koncerta “Zdravko Čolić Symphonic”.

Foto: Bečej noću

Organizatori Banja Luka Fest-a ponosno su objavili da je Čolićev koncert rasprodat čak mjesec dana ranije, a njihovom saopštenju pridružio se i produkcijski tim koji će 16. jula realizovati Zdravkov dugoočekivani koncert u Opatiji.

 Opatijski koncert pokazuje veliku ljubav i posebnu vezu Čolića i njegove publike u Hrvatskoj, a tome svakako u prilog ide činjenica kako je prošlo čak nekoliko godina od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici – poručuju iz Opatije.

Pročitaj

zdravko čolić rasprodao koncerte
Foto: Bečej noću

Uveliko se šuška da se Čolić na jesen vraća koncertnim spektaklima u arenama i koncertnim halama širom regiona.

Jedno je sigurno, Zdravkova mladalačka energija i poletnost na sceni uvijek su pratili svaki od koncerata, zbog čega publika u velikom broju stiže na svaki njegov nastup.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum