Trenutno čitaš
Zara ima novu kolekciju inspirisanu planetarno popularnim filmom “Barbie”

Zara ima novu kolekciju inspirisanu planetarno popularnim filmom “Barbie”

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Ovog ljeta glavna inspiracija na modnoj sceni je film “Barbie” koji ruši rekorde u gledanosti i zapanjuje svojom zaradom iz dana u dan. Svi kreativni timovi iz svijeta mode usmjerili su svoju pažnju na Barbie estetiku koja vlada modnom scenom, pa tako je i Zara izbacila bogatu i pozamašnu kolekciju koja je inspirisana ovim filmom. 

Barbiemanija koja je zavladala svijetom, zavladala je i u Zari, i kreće se u svim nijansama roze boje, od baby pink i kariranih modela do boje fuksije, dok modeli na fotografijama pretežno više liče na tanane, dugonoge lutke, nego na žive djevojke.

Ako želiš ući u magični Barbie svijet, ono što je kreativni Zarin tim pripremio nudi ponešto za svakoga: body s Barbie logotipom, cropped majice u polo stilu koje dolaze u kombinaciji s vrućim hlačicama, roze trenerke koje možeš upariti i s majicama s printom, satenske pidžame, komplete top i duga suknja, te nekoliko večernjih odjevnih predmeta uključuju mini haljinu u boji fuksije i večernju srebrnu haljinu sirena kroja.

Možemo jedino zaključiti – bili mi obožavatelji Barbie estetike ili ne, činjenica je da roza boja vlada ove godine. Nastavi da skroluješ i pogledaj Zarin Barbie svijet.

Pročitaj
nicola coughlan skims

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum