Trenutno čitaš
Western trend: Evo kako domaće influenserke nose kaubojsku estetiku

Western trend: Evo kako domaće influenserke nose kaubojsku estetiku

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Moda je područje u kojem trendovi dolaze i prolaze, vraćajući elemente prošlosti s obnovljenim entuzijazmom. Western, kaubojska estetika se pokazala kao trajna sila, koju dizajneri i influenseri neprestano osmišljavaju i osnažuju.

Zvijezde poput Beyonce i Lane Del Rey dodatno stavljaju kaubojsku estetiku u centar pažnje, sa svojim novim muzičkim spotovima i pojavljivanjima na crvenom tepihu sa western motivima i akcentima inspirisanim vintage modom.

U 2024., ponovno je oživljavanje kaubojske estetike opipljivo, prožimajući piste, street style i naš Instagram feed. Od ponovnog pojavljivanja kaubojskih čizama do outfita denim na denim, kaubojski trend potvrđuje svoje prisustvo sa samopouzdanjem.

Dunja Jovanić, poznatija kao imfashionbabe, istakla se kao influenserka koja je sa entuzijazmom prihvatila kaubojsku estetiku kroz izbor odjeće i modnih dodataka. Uz pomoć kaubojskih šešira, čizama i teksasa, Dunja kreira autentične i atraktivne outfite koji odišu duhom Western trenda.

Među svim kaubojskim dodacima, od čizama do kožnih jakni s resama, jedan komad se ipak izdvaja se svojom posebnom privlačnošću – kaubojski šešir, koji je neizostavan dio kulture Divljeg zapada.

Aida Jahić očarava svojom interpretacijom kaubojskog stila, noseći kaubojski šešir, kaubojske čizme, bijelu košulju, kožnu jaknu Anre by Erna i crvenu kožnu mini suknju. Ona savršeno balansira klasične elemente kaubojskog stila sa modernim i trendi komadima, stvarajući izgled koji je i retro i savremen.

Erna Saljević zna da su dobre kaubojske čizme must have ove sezone. U srcu privlačnosti kaubojskih čizama leži njihova sposobnost da u bilo koji outfit unesu osjećaj razigranosti i hirovitosti. Sa svojom prepoznatljivom siluetom, šavovima i često ukrašenim detaljima kaubojske čizme su prava modna izjava.

Sara Kordić zrači u svom outfitu sa svijetlosmeđim kožnim pantalonama, kratkim bež kaubojskim čizmama, klasičnim kaubojskim šeširom i laganom bijelom košuljom. Njen izbor odjeće odražava fuziju elegancije i bezvremenskog stila, hvatajući suštinu mode inspirisane kaubojskom estetikom sa savremenim zaokretom.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum