Ultra Popularno

Vrijeme je za novu muziku ponedjeljkom!

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Kao što je to i već redovna praksa, zajedno sa Mascom Recordsom predstavljamo novu muziku ponedjeljkom. Sigurno smo da će neki od novih singlova postati hitovi, uz koje ćemo đuskati u narednim mjesecima. Uživaj u današnjem muzičkom izboru!

Foto Freepik

ALEYNA TILKI – Retrograde

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Prvi internacionalni singl „Retrograde” Aleyne Tilki zajedno potpisuju Dua Lipa, Diplo, King Henry, Sarah Hudson, Clarence Coffee Jr. i Jr. Blender. U pitanju je vrlo mlada i talentovana pop pjevačica i kantautorka koja za sobom ima nekoliko vrlo uspješnih pjesama.

ROBIN SCHULZ & FELIX JAEHN feat. ALIDA – One More Time

Dva najuspješnija njemačka disk džokeja, Robin Schulz i Felix Jaehn, konačno su udružili snage i snimili zajedničku pjesmu. U singlu „One More Time” gostuje norveška pjevačica Alida.

2KBABY x MARSHMELLO – Like This

Dvadesetogodišnji američki reper 2KBABY priprema novi album sa puno iznenađenja, koja se prvenstveno tiču inovacija u zvuku. To se već može prepoznati kroz saradnju koju je 2KBABY ostvario sa renomiranim DJ/producentom Marshmelloom.

JOEL CORRY x RAYE x DAVID GUETTA – BED

Joel Corry je osvojio svijet prošlogodišnjim singlom „Head & Heart”. Novi singl „BED” Corry je uradio zajedno britanskom pop pjevačicom Raye i francuskom super DJ zvijezdom Davidom Guettom.

WIZ KHALIFA feat. A BOOGIE WIT DA HOODIE – Millions

Promovišući deluxe izdanje prošlogodišnjeg izdanja „The Saga Of Wiz Khalifa”, Wiz je upravo objavio novi singl i video spot za bonus pjesmu „Millions” u kojoj gostuje A Boogie Wit Da Hoodie.

Slični članci

Kultna nordijska kriminalistička serija „The Killing“ stiže na Pickbox NOW

Ultra magazin

Koga pratiti na Instagramu i zašto?

Ultra magazin

Kako je “Another Round” postao “feel good” film godine?

Ultra magazin