Trenutno čitaš
Vrijeme je za novu muziku ponedjeljkom!

Vrijeme je za novu muziku ponedjeljkom!

L'Occitane
L'Occitane

Bitno je radnu sadmicu započeti kako treba, a mi volimo da je počnemo uz dobru muziku i ples. Novi hitovi su tu i ovog sunčanog ponedjeljka, a sigurni smo da će neki od njih zauzeti primarno mjesto na tvojoj playlisti. 

JASON DERULO & DAVID GUETTA – Saturday/Sunday

Ovo nije prva saradnja dvojice super zvijezda. Derulo i No.1 DJ/producent David Guetta su svojevremeno objavili hit „Goodbye” sa Nicki Minaj. „Ovo je singl koji je spreman za ljetnju sezonu”, izjavio je Jason Derulo a Guetta je dodao: „Dugo sam čekao da ponovim saradnju sa Jasonom. Pjesma je pravi banger”.

 

EZRA – 100 rakks (from „Monochrome” EP)

Super talentovani (dark) trap artist iz Slovenije EZRA upravo je objavio EP “Monochrome” na kom dominiraju društveno angažovane i kritički nastrojene pesme. Radeći na ovom EP-ju EZRA je ostvario saradnju sa producentima kao što su 11808 u Srbiji poznat kao Crni Cerak i Hyu aka Masayah.

LIZZO feat. SZA – Special

Obrati pažnju na novi singl pjevačice Lizzo koji je ovoga puta dostupan u novoj verziji. Lizzo je ostvarila saradnju sa trenutno najtraženijom R&B autorkom SZA.

PARAMORE – This Is Why (album)

Američki sastav Paramore je konačno objavio dugo najavljivani album “This Is Why”. Bend će za Dan zaljubljenih objaviti video spot za pesmu “Running Out of Time”.

ASHNIKKO – You Make Me Sick

Ashnikko je promijenila pristup i osvježila svoj muzički izraz pa će budući album „Weedkiller” predstavljati prilično iznenađenje. Ashnikko svoju transformaciju najavljuje singlom „You Make Me Sick”.

Pročitaj

MADCON – Drowning

Konačno se novim singlom oglasio sastav Madcon. Njihova verzija pjesme “Beggin” od prije nekoliko godina, učinila ih je svetskim zvjezdama. Pravo je vrijeme da zavoliš novi singl “Drowning”.

JUBËL – No More Tears

Švedski pop elektro-pop duo Jubël ima u planu da objavi seriju singlova u 2023. godini. Pjesmom “No More Tears” započinje realizaciju te ideje.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum