Trenutno čitaš
Vogue i Met Gala napravili statuu trudne Rihanne

Vogue i Met Gala napravili statuu trudne Rihanne

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

34-godišnja pjevačica i glumica preskočila je ovogodišnju Met Gala manifestaciju, na kojoj su slavne ličnosti zasijale u najboljim izdanjima kako bi uljepšale ekskluzivni događaj, jer očekuje svoje prvo dijete sa dečkom ASAP Rockyjem.

statua Rihanna
Foto: Patrick Golan/Apemanrobot/Vogue/Met Gala

Međutim, osnivačica Fenty kozmetičke kuće nije zaboravljena, jer su Vogue i Met Gala učinili sve da odaju počast ovoj hitmejkerki.

The Met i Vogue podigli su statuu Rihanne koja pokazuje svoj stomak u punom sjaju u dugogodišnjem muzeju u Njujorku, nakon što je pjevačica bila na naslovnici magazina.

Podijelili su video statue na Instagramu, koji je bio pod naslovom: “Statua “Eirene (Oličenje mira)” je obično najistaknutija mramorna boginja u grčko-rimskoj galeriji Met muzeja, ali sada imamo @badgalriri, direktno sa ovomjesečne naslovnice Voguea.”

Rihanna je podijelila snimak i činilo se da je oduševljena tim gestom.

Rihannina objava je dobila više od milion pregleda, i mnoštvo komentara obožavalaca impresioniranih statuom.

Jedan je prokomentarisao: “Mogla bi biti najpoznatija trudnica svih vremena…”

Pročitaj

Drugi je podijelio: „Nije čak ni bila prisutna i opet je ostavila utisak! Ovo je super”, dok je treći dodao: “Making HistoRIH.”

Rihanna je nedavno pričala o tome kako spaja svoj privatni život i posao.

Govoreći ranije za magazin Vogue, rekla je: „Uravnoteženost je jedan od mojih najvećih izazova i uvijek je bila.” „A sada je tu još jedno ljudsko biće koje dolazi u igru, to opet mijenja stvari. Takođe, imam biznise koji neće sami da se vode. Moja mama je odgajala nas troje sa ni približnom količinom resursa s kojima ja raspolažem, tako da ja to apsolutno mogu.”

Izvor: marieclaire.co.uk

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum