Trenutno čitaš
“Vinosaur” ovog četvrtka i petka u Banjaluci!

“Vinosaur” ovog četvrtka i petka u Banjaluci!

HT Eronet - SMART Blagdanska kampanja
HT Eronet - SMART Blagdanska kampanja

Manifestacija “Vinosaur”, prestižni regionalni vinarski događaj koji sada već po 13. put organizuje kompanija “Frutela Group”, ponovo u Banjaluci! Ovog četvrtka i petka 13. i 14. oktobra, od 14h do 20 sati, na ostrvu Stara Ada održaće se događaj omiljen svim ljubiteljima vina. Poslije dvije pandemijske godine pauze, nastavlja se posebna priča o vinu i gastronomiji koju iz godine u godinu organizatori obogaćuju  novitetima na radost i zadovoljstvo svih posjetilaca.

Foto Vinosaur PR

“Težimo ka unaprijeđenju našeg festivala, očuvanju kvaliteta i edukativnog karaktera istog. Ovaj projekat ekskluzivnog karaktera jednom godišnje okuplja na desetine izlagača sa prostora bivše Jugoslavije, Evrope i svijeta, a pored renomiranih vinarija, učestvuju i brojni domaći i strani gastro izlagači, proizvođači maslina i maslinovog ulja, pršuta i sireva. Na taj način je posjetiocima salona omogućeno da na najbolji način dožive simbiozu vina i gastro delicija”, poručuju organizatori.

Dobra organizacija, profesionalizam i prijatna atmosfera doveli su do stalnog rasta u svakom segmentu, te je do sada uspješno organizovano 12 ovakvih manifestacija, sa ciljem ne samo popularizacije vinske kulture na ovim prostorima, nego i upoznavanja sa najnovijim trendovima u proizvodnji vina, izvoznim potencijalima, razmjeni iskustava i ideja.

Na ovogodišnjem, 13. Vinosauru, predstaviće se oko 80 vinarija iz više od 15 država koje će kroz dvodnevno druženje uz degustaciju posjetiocima predstaviti paletu od nekoliko stotina različitih etiketa, stilova i tipova vina.

Paralelno s mnogobrojnim proizvođačima vina, kao i prethodnih godina, svoje najbolje delicije će ponuditi 20-ak izlagača u gastro segmentu. Termini održavanja ovogodišnjeg Vinosaura su 13. i 14.10.2022. godine na lokaciji Turističko- ugostiteljskom kompleksu Stara Ada – Ostrvo.

Festival je oba dana otvoren za posjetioce u periodu od 14:00-20:00.

Pročitaj

Dnevne ulaznice za 13. Internacionalni Vinski i Gastro festival “Vinosaur 2022” po cijeni od 40 KM dostupne na sljedećim lokacijama:

▪️ Wonderland Gift Shop Srpska 99, Banja Luka
▪️ Kuća Pića Branka Popovića 41b, Banja Luka
▪️Drink&More Stepe Stepanoviča 61, Banja Luka
te na dane održavanja Festivala na ulazu u TU kompleks Stara Ada-Ostrvo.

Vidimo se na 13. Internacionalnom vinskom i gastro festivalu – VINOSAUR 2022.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum