Trenutno čitaš
Novi vizuali branda BiteMyStyle zovu na nadolazeću modnu reviju, ali i na kupovinu

Novi vizuali branda BiteMyStyle zovu na nadolazeću modnu reviju, ali i na kupovinu

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Dok su osnivači kubizma Georges Braque i Pablo Picasso, osvajali svojom umjetnošću početkom 20. vijeka, Zoran Aragović u ovom milenijumu sigurno će te osvojiti svojom modnom definicijom kubizma. Urbana kolekcija koja će se tek predstaviti na platformi Atelier, dobila je svoje vizuale i tako najavila modnu reviju na kojoj će dominirati estetika kubizma i pop arta – sve ono što brand BiteMyStyle čini onakvim kakav jest.

Foto: Zvonimir Ferina

Poznato ime koje modnom scenom vlada već 18 godina, sinonim je za razigranu i odvažnu modu, koja ne zazire od boja i uzoraka. Takva je i nova kolekcija za jesen/zimu 2022/23, čiji će dio dizajner prikazati i na Zlatnoj igli.

Foto: Zvonimir Ferina

Inspirisan umjetnošću, odlučio je kombinovati apstraktnu estetiku i tako u sivilo jeseni i zime, unijeti boje. Vrlo nosiva urbana kolekcija sadrži haljine, kapute, bluze, hlače, suknje i jakne, te se uspješno igra s različitim tipovima tkanina, uzoraka i boja s upečatljivim i unikatnim detaljima. “Ono što čini BiteMyStyle dizajn prepoznatljivim, jesu jednostavni funkcionalni krojevi. Trudim se biti drugačiji i izdvojiti svoj dizajn od ostalih. Odjeća koju dizajniram vrlo je upečatljiva, jakog kolorita i neobičnih uzoraka, tako da će osoba koje obuče nešto s mojim potpisom zasigurno biti primijećena”, objasnio je Zoran Aragović, ime koje stoji iza popularnog branda.

Foto: Zvonimir Ferina

Dizajner čije moderne kreacije obožavaju i poznate žene iz javnog života, sve je popularniji po svojim kaputima i jaknama. Upravo će one dominirati na nadolazećim revijama, a sigurno streetstyleom u hladnim danima, koji su pred nama. Tkanine od kojih su izrađeni odjevni komadi su uglavnom printane pamučne felpe od kojih dizajnira oversized kapute, hlače i suknje, a viskozne tkanine klasičnog printa tačkica u prugi poslužile su za izradu lepršavih košulja s predimenzioniranim rukavima i ovratnicima, koji se vežu u mašne, a u dijelu kolekcije, gdje dominira crna boja koristi vrlo zanimljive baršunaste teksture idealnog za balonere i siluete, koje prate liniju tijela – u prvom redu suknje i haljine.

Foto: Zvonimir Ferina

Poznat po svojem „šarenilu“, dizajner ovaj puta apstraktne i kolorističke upečatljive printeve stavlja u prvi plan pa tako na kaputima, jaknama i suknja dominiraju neobične siluete lica upravo karakteristične za smjerove kubizma. „Trudim se u svaku novu kolekciju unijeti neki detalj, koji će napraviti pomak od onog što sam do sada radio, a opet zadržati moj prepoznatljivi rukopis. Tako da sam uz već prepoznatljive printeve tačkica i prugica na svoj način „umiksao“ apstraktne elemente s naglaskom na vrlo nosivu kolekciju“, ističe kreativac.

Pročitaj
miu miu cipele

Foto: Zvonimir Ferina

Koloristički, kolekcija je podijeljena u tri dijela – potpuno crne kombinacije, crno – bijele i one u intenzivnim bojama poput narančaste, zelene, plave i crvene. Dio kolekcije čini pletivo u zanimljivim bojama, gdje se apliciranjem vunenih niti stvara dodatna teksturu i volumen, a linije definišu crnim paspulima – kao referenca na kubistički pristup, gdje upravo crne linije omeđuju sve plohe.

Foto: Zvonimir Ferina

Moram priznati da me najviše zapravo veseli kad nakon prezentacije kolekcije, vidim svoje klijentice kako same kombinuju te komade i kako stvaraju svoj individualni look. Tek je tada moja nova modna priča dobila svoj potpuni smisao i cilj,“ zaključuje Aragović, čiji “sneak peek” najnovije kolekcije potpisuje fotograf Zvonimir Ferina. Ispred njegovog objektiva stale su Emi Ančić i Leticija Čebo (Talia model) za čiji je makeup bila zadužena Elena Vugrinec za Profokus, a za frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska. Kombinacije koje je stilizovao Leon Ivanuša, upotpunile su Mass cipele.

Foto: Zvonimir Ferina
Foto: Zvonimir Ferina
Foto: Zvonimir Ferina

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum