Trenutno čitaš
Vikend playlista za dobro raspoloženje

Vikend playlista za dobro raspoloženje

vikend playlista

Vikend je prilika da se opustimo, zabavimo i uživamo u omiljenim zvucima. Ako tražiš inspiraciju za svoju vikend playlistu, imamo sjajne vijesti.  U saradnji sa Mascom Records-om predstavljamo najnovije hitove koje ćeš željeti da imaš na repeatu tokom vikenda.

Bez obzira na tvoj muzički ukus, naša vikend playlista ima ponešto za svakoga. Zato pripremi svoje slušalice i pusti da te muzika odvede odvede u neku novu dimenziju!

KÁLLAY SAUNDERS feat. ASHREF – Breathing

Kállay Saunders je svojevremeno predstavljao Mađarsku na Eurosongu 2014. godine. Nakon uspješnih singlova „Ocean“, „Make You Cry“ i „Bronx“ pred nama je nova pop, afrobeat pjesma „Breathing“.

Robin Schulz x Timmy Trumpet x KOPPY – All The Things She Said

Robin Schultz je udružio snage sa australijskim trubačem i producentom Timmyjem Trumpetom. U novom singlu je upotrebljen sempl velikog hita ruskog pop dua t.A.t.U. Pjesma „All The Things She Said“ je pravi EDM banger.

SIA feat. LABRINTH – Incredible

Sia najavljuje deveti studijski album „Reasonable Woman“ koji će biti objavljen početkom maja. Singl „Incredible“ uradila je sa britanskim pjevačem i reperom Labrinthom.

Pročitaj

TIËSTO x MOGUAI – Explode

Tiësto se vraća vrsti dens muzike po kojoj je najpoznatiji. Eksplozivni EDM banger je stigao u vidu „Explode“ jednog od dva nova singla koje će jedan od najvećih disk-džokeja današnjice objaviti u predstojećem periodu.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum