Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila početak aprila!

Nova muzika koja je obilježila početak aprila!

nova muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila početak ovog mjeseca je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

TIËSTO x MOGUAI – Explode

Tiësto se vraća vrsti dens muzike po kojoj je najpoznatiji. Eksplozivni EDM banger je stigao u vidu „Explode“ jednog od dva nova singla koje će jedan od najvećih disk-džokeja današnjice objaviti u predstojećem periodu.

TWENTY ONE PILOTS – Next Semester

Duo Tweny One Pilots najavljuje album „Clancy“ koji će biti objavljen polovinom maja. Singl „Next Semester“ kombinuje alterantivni rok, elektroniku i rep. Bend kreće na veliku svjetsku turneju.

LEIGH ANNE – Stealing Love

Svojevremeno članica benda Little Mix pripremila je novi EP, koji će biti obavljen nezavisno od njenog solo albuma. Na tom izdanju je više inspirisana R&B zvukom. Veliku pažnju nam je privukao singl „Stealing Love“.

RICO NASTY & BOYS NOIZE – HARDC0RE DR3AMZ

Rico Nasy nastavlja sa eksperimentisanjem i kombinovanjem žanrova na EP-ju „HARDC0RE DR3AMZ“ sa četiri pjesme. Na njima dominira dens zvuk, odnosno house.

A BOOGIE WIT DA HOODIE – Steppas

„Better Off Alone“ je novi album repera A Boogie Wit Da Hoodie koji će bit objavljen 5. aprila. Fokus pjesma u predstojećem periodu će biti upravo „Steppas“.

ALEX WARREN – Save You A Seat

Pročitaj
serije

Alex Warren se proslavio kao kreator sadržaja za YouTube, Instagram i TikTok. Od 2021. godine gradi svoju muzičku karijeru kao kantautor. Nakon velikog uspjeha sa pjesmom „Before You Leave Me“ upravo je objavio novi singl „Save You A Seat“.

BURNA BOY – Tested, Approved & Trusted

Afrobeats definitivno osvaja svijet a na vrhu tog talasa je Burna Boy. Sa prošlogodišnjeg, veoma hvaljenog studijskog albuma „I Told Them…“, stiže novi singl „Tested, Approved & Trusted“.

Nova muzika nam pruža osvježenje i inspiraciju za predstojeće dane. Sa raznolikim zvucima i tekstovima, ove pjesme nas pozivaju da se prepustimo ritmu i emociji. Neka nas ove melodije prate u našim svakodnevnim aktivnostima i budu nam oslonac i izvor radosti.

Sada je vrijeme da napravimo svoju playlistu i uživamo u ovoj muzičkom putovanju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum