Trenutno čitaš
Venera je u Blizancima: Vrijeme je za zabavu i flert!

Venera je u Blizancima: Vrijeme je za zabavu i flert!

venera u blizancima

Vreme je da Venera postane brbljiva i spontana, jer je do 17. juna planeta ljubavi i ljepote u Blizancima. Predstojeće sedmice daće nam priliku da zadirkujemo i stimulišemo svoja čula i da svoje želje, osjećaje i sjaj prenesemo drugima – posebno onima koje pokušavamo impresionirati.

Venera vodi srcem, a Blizanci umom. Kada se ove dvije planete spoje, privlače ljude koji su intelektualci i nude nam uzbudljiv pogled na ljubav.

Venera u Blizancima napreduje u raznolikosti i voli izazove. Ovaj planetarni položaj je pogodniji za intenzivne cjelonoćne razgovore sa svojim voljenim osobama i debatu o istorijskim činjenicama, politici ili filmskim preferencijama kao načinu flertovanja. Cilj Venere u Blizancima je razumevanje drugih na dubokom nivou. Ako to znači da se odmah ide do srži – neka bude tako.

Instagram/k__sohn

Budući da su Blizanci jedini znak zodijaka sa vječnim životnim partnerom na nebu (poznatim i kao njihov blizanac), promjenjivi vazdušni znak je izuzetno orijentisan na odnose. Na kraju krajeva, uvijek je u potrazi za partnerom koji će poboljšati njihova interesovanja i stimulisati njihov um.

Venera u Blizancima žudi za vezom – posebno sa onima koji imaju različite poglede i uvjerenja. Prema Veneri u Blizancima, raznolikost je začin života, a ova misao se primjenjuje na odnose. Venera u Blizancima teži ka ljudima koji ih teraju na razmišljanje. Da bi Venera u Blizancima ostala zainteresovana, ovo je neophodno.

Ovaj položaj ima dvojnost. Blizanci su poznati po dva lica i sposobnosti da budu “prevaranti”. To znači da postoje dvije strane njihovih namjera i njihove ličnosti. Suprotno popularnom vjerovanju, Venera u Blizancima nije namjerno varljiva; samo igra po svojim pravilima (koja su svaki dan drugačija). Ali Venera u Blizancima će se nasmijati drami i brzo krenuti naprijed.

Pinterest

Komunikacija je od vitalnog značaja sa Venerom u Blizancima, što znači da možemo očekivati ​​da ćemo primati i slati brojne poruke i DM-ove onima u koje smo zaljubljeni, i nema sramote u flertu. Uživajte i ne ustručavajte se verbalizovati svoje želje. Venera u Blizancima voli da priča i da razumije partnerove želje.

Pročitaj

Kada su finansije u pitanju, Venera u Blizancima nije štedljiva. Ovaj tranzit će nas ohrabriti da trošimo hirovito, bez razmišljanja o budućnosti i štednji za crne dane. Venera u Blizancima želi ono što je direktno ispred nje, pa nećemo strpljivo čuvati novac. Ali pokušajte se odvratiti od dugoročne kupovine koja zahtijeva od nas da smanjimo svoju potrošnju upravo sada i umjesto toga kupimo nešto što će smiriti naš impulsivni temperament.

Sve u svemu, ovo je trenutak kada se ne treba fokusirati na posvećivanje drugima. Umjesto toga, svoju energiju trebamo trošiti na zabavu, flertovanje i slavljenje života. Izlazak na što više sastanaka sa različitim ljudima omogućiće nam da vidimo ko i šta nam se sviđa. U tom procesu ćemo pronaći sebe.

Važni astrološki datumi:

4. jun: Venera u sekstilu sa sjevernim čvorom sudbine, čineći sudbinski trenutak za traženje povišice ili izlazak na sastanak. Zapamtite ko dolazi u vaš život danas; oni će biti kritični za vašu budućnost.
4. jun: Venera u konjunkciji sa Suncem, stvarajući zvjezdanu tačku Venere i aspekt “cazimi” (“srce sunca”). Ovo je čaroban dan za ljubav i novac. Manifestujte svoje ciljeve govoreći svemiru svoje nade i ciljeve.
8. jun: Venera je u kvadratu sa Saturnom, zbog čega se osjećamo zaglavljenima. Nemojte se stresirati; promjena dolazi uskoro.
16. jun: Venera dijeli napeti aspekt sa Neptunom, pojačavajući naše fantazije i čineći naše snove nerealnim. Pokušajte da prizemljite svoja osećanja.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum