Trenutno čitaš
Šta možemo očekivati u drugom dijelu 3. sezone Bridgerton? Stigao je trailer.

Šta možemo očekivati u drugom dijelu 3. sezone Bridgerton? Stigao je trailer.

Bidgerton

Bridgerton vas ljubazno poziva na vjenčanje Colina Bridgertona (Luke Newton) i Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Ili ipak ne?

U traileru za drugi dio 3. sezone Netflix hit serije, o Colinovoj i Peninoj vjeridbi priča se u cijelom gradu, ali Penelopin tajni identitet kao ogovarajuće Lady Whistledown postaje sve teže ušutkati iz minuta u minut. Dok je laganje Colinu izjeda, tu je i Eloise (Claudia Jessie) s kojom se treba boriti, koja postavlja ultimatum: Pen mora reći Colinu istinu, ili će Eloise to učiniti sama.

Bridgerton
Netflix

Kada izlazi Bridgerton drugi dio 3. sezone? Drugi dio stiže 13. juna, samo nekoliko sedmica nakon što je prvi dio objavljen 16. maja.

Koliko će epizoda sadržavati drugi dio 3. sezone? Drugi dio će uključivati ​​četiri epizode, s epizodom 8 kao finalom sezone.

O čemu će biti Bridgerton drugi dio 3. sezone? Kako je ovog mjeseca za Hollywood Reporter rekla voditeljka treće sezone Jess Brownell, prvi dio ima “čiste rom-com vibracije”, ali drugi dio će biti “potpuno drugačiji svijet”. „Ono što još uvijek visi nad ovim parom je Penelopina tajna i činjenica da Eloise nema pojma da njih dvoje imaju osjećaje jedno prema drugom. Tako da će doći do stvarno pojačane napetosti u zadnjoj polovini.”

Ali, naravno, to nije jedina tema koja će se odvijati u drugom dijelu. Tu je i romansa Francesce Bridgerton s tihim, ali šarmantnim Johnom Kilmartinom; potraga kraljice Charlotte za Lady Whistledown; osjećaji Violet Bridgerton prema nečijem mlađem bratu; očaj Cresside Cowper da se ne uda za starca; vrući sastanak Benedicta Bridgertona sa Lady Tilley Arnold; i povratak Kate i Anthonyja u Mayfair. To je mnogo za pratiti!

Pročitaj
beef

Za kratku uvid u ono što dolazi, pogledaj službeni trejler 2. dijela 2. sezone u nastavku:

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum