Trenutno čitaš
Veličanstvena proslava 28.rođendana Naxi radija

Veličanstvena proslava 28.rođendana Naxi radija

L'Occitane
L'Occitane

Naxi radio, omiljena beogradska radio stanica, proslavila je 28. rođendan gala proslavom u hotelu Hyatt Regency uz koncert Sergeja Ćetkovića, u prisustvu više stotina zvanica iz svih sfera kulturnog i društvenog života Srbije.

Foto: Vidoje Manojlović

Rođendan su Naxi radija čestitale naše najveće pop i rok zvijezde: Aleksandra Radović, Sara Jo, Van Gogh, Zana, Frajle, Kiki Lesendrić i Piloti, Frajle, Alka Vuica, TV lica Sanja Marinković, Tanja Rađenović, Vesna Dedić, Tijana Prica, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić,  modni dizajner Igor Todorović, kao i direktori i menadžeri najvećih kompanija i medijskih kuća.

Foto: Vidoje Manojlović

Naxi radio poznat je kao radio stanica koja podržava i promoviše domaću muzičku scenu, zato je bogat muzički program odlika svake rođendanske proslave ove medijske kuće. Na velikoj bini u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency, koja je bila posebno uređena i dekorisana za ovu priliku, uz najsavremeniju produkciju zvuka i svjetla, muzičke nastupe održali su Sergej Ćetković, Marija Mirković (ex “Frajle”), Alka Vuica, Nevena Božović i Blah Blah Bend.

28.rođendan Naxi radio
Foto: Vidoje Manojlović

Na samom početku večeri goste je pozdravila vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija Maja Raković, koja je istakla sreću i ponos zbog ovako važne godišnjice:

Večeras proslavljamo dvadeset i osam godina Naxi radija. Srećan radio je onaj koji ima prijatelje, a Naxi radio je najsrećniji jer ima vas. Bez vas sve ovo ne bi vredelo. Svi naši uspesi, sve lepe stvari ne bi vredele bez vas koji ste nam tolike godine bili podrška uz sve naše pobede. Hvala vam zbog toga. Ja ću se zahvaliti najboljem timu na svetu – timu Naxi radija koji 28 godina živi za radio. Ponosna sam na Naxi radio i svih 28 godina naših života i obećavam da ćemo i narednih 28 i 128 da budemo uz vas, da vam svakog dana pošaljemo najlepšu muziku na svetu i najlepšu priču i da vam njima kažemo koliko vas volimo.

Pročitaj

28.rođendan Naxi radio
Foto: Vidoje Manojlović

Odabrane zvanice uživale su u zabavi do kasno u noć, a najveće domaće zvijezde svoje impresije o ovako važnoj i velikoj proslavi podijelile su na društvenim mrežama.

28.rođendan Naxi radio
Foto: Vidoje Manojlović

Naxi radio, kao jedan od najuticajnijih domaćih medija i omiljena radio stanica, i u narednim godinama promovisaće najbolju domaću muziku, najkvalitetnije programske sadržaje, uz kreiranje novih digitalnih radio stanica i online platformi, u korak sa savremenim trendovima u eri digitalizacije medija.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum