Trenutno čitaš
Ulaznice za dugoočekivani “Avatar: Put vode” su u prodaji!

Ulaznice za dugoočekivani “Avatar: Put vode” su u prodaji!

L'Occitane
L'Occitane

Od 24.11. su dostupne ulaznice za drugi nastavak ikoničnog kino spektakla „Avatar“, Oskarom nagrađenog velikog kino hita s najvećom zaradom u istoriji. Dugoočekivani film Jamesa Camerona “Avatar: Put vode” u distribuciji Blitz filma stiže pretpremijerno 14. decembra ove godine u najprestižnijim kino formatima: IMAX 3D, 4DX, RealD 3D te ostalim kino formatima.

avatar: put vode
20th Century Studios

Radnja novog filma se odvija više od jedne dekade nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom porodicom na Pandori. On i Neytiri su osnovali porodicu i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvobitnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore.

avatar: put vode
20th Century Studios

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenario su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.

Pročitaj
poslovni dokumentarac

avatar: put vode
20th Century Studios

“Avatar: Put vode” u distribuciji Blitza pogledajte od 14. decembra, a ulaznice je moguće kupiti već danas na blagajnama kina ili online putem web stranice.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum