Trenutno čitaš
Modni stil koji garantuje eleganciju sa vrlo praktičnim odjevnim komadima

Modni stil koji garantuje eleganciju sa vrlo praktičnim odjevnim komadima

L'Occitane
L'Occitane

Kao i svake jeseni i zime aktuelni su jesenji tonovi u boji bundeve, jesenjeg lišća, čokolade, kafe, cimeta, pudinga od vanilije… I ove sezone često se oblačimo u prirodnije tonove i bezvremenske neutralne boje, koje se lako kombinuju.

@ENISWARDROBE

To je isprobana paleta boja kojoj znamo da se okrećemo iz godine u godinu, jer svaka nijansa izgleda dobro pojedinačno, ali i besprijekorno nadopunjuje drugu. Modni trendovi takođe sugerišu kombinacije neutralnih boja, poput bež, krem, sive, tamnoplave i smeđe. Za one koji žele dodati malo više boje, narandžasta i duboka nijansa bordo su takođe na visokoj rotaciji.

@ERIKA_BOLDRIN

Iako je crna takođe na listi za ovu sezonu i nikada ne prestaje da izgleda fenomenalno, mi biramo da damo prioritet svjetlijim bojama, jer jesenji i zimski hladni dani su ionako mračniji.

@SYMPHONYOFSILK

Bilo da se odlučiš za haljinu od trikotaže, sako, kaput, mantil, suknju ili hlače, monohromatski izgled u neutralnim prirodnim bojama, odaje elegantan izgled za svaku priliku.

@MONIKH

Eventualno ubaci neki detalj u nekoj jarkoj boji kao što je džemper, torba ili čizme da malo razdrmaš neutralne prirodne boje. Neka to bude narandžasta ili crvena boja.

@BASICSTOUCH

Tamno plava je gotovo kao i crna uvijek popularna, kada želiš da postigneš poslovni ili elegantni izgled.

Pročitaj

@_JESSICASKYE

Bijela i bež je uvijek IN i super lako se kombinuju i ove jeseni i zime uz svaki look.

@SLIPINTOSTYLE

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum