Trenutno čitaš
Uživaj u novim kriminalističkim serijama i filmovima na Pickbox NOW

Uživaj u novim kriminalističkim serijama i filmovima na Pickbox NOW

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Britanska kriminalistička serija Bivša žena (The Ex-Wife), nova sezona skandinavske serije Izlaz (Exit), britanska kriminalistička serija Svjedok broj 3 (Witness Number 3) i 9 napetih švedskih kriminalističkih filmova o detektivki Mariji Wern: kakvo kriminalističko pojačanje na Pickbox NOW!

Svi noviteti stižu u aprilu, a evo šta trebate znati o ovim serijama i filmovima!

Maria Wern – 9 švedskih kriminalističkih filmova stiže 7. aprila

Detektivka Maria Wern samohrana je majka dvoje djece, koja pokušava uskladiti lični život i zahtjevan posao dok istražuje zločine na otoku Gotland. Filmovi o Mariji Wern temelje se na seriji detektivskih priča spisateljice Anne Jansson, a glavnu ulogu tumači švedska glumica Eva Röse. Kao glavni lik, Maria Wern postaje puno više od detektivke koja se bavi napetim slučajevima; svaki nam film dodatno približava emocije i lične doživljaje ove jedinstvene protagonistkinje. Hvaljene knjige Anne Jansson, pa tako i filmovi nastali prema njezinim pričama, donose intrigantan pogled na misterije s kojima se detektivka nosi – očekuje vas vrtoglava avantura kroz misteriozna ubistva, slučajeve nestalih osoba, sumnjive istrage i još mnogo toga!

Foto: Pickbox

Bivša žena (The Ex-Wife) – britanska kriminalistička serija stiže 7. aprila

Britanska kriminalistička miniserija sastoji se od četiri epizode i temelji se na  istoimenoj knjizi Jess Ryder, a romane je za TV prilagodila Catherine Steadman iz popularne serije Downton Abbey. U seriji glume Céline Buckens, Tom Mison, Janet Montgomery, Jordan Stephens, Clare Foster, Adam Drew i Sam Hoare.

Serija prati mladu ženu Tashu (Céline Buckens) koja je udana za sredovječnog Jacka (Tom Mison). Čini se da je njihov brak sretan, ali Tashu progoni Jackova bivša žena, Jen (Janet Montgomery). Međutim, kako se radnja odvija, čini se da prava negativka nije Jen.

Pickbox Now april
Foto: Pickbox

Svjedok broj 3 (Witness Number 3)  – britanska kriminalistička serija stiže 17. aprila

Pročitaj

Britanska kriminalistička serija Svjedok broj 3 (2022- ) vrti se oko Jodie koja vodi frizerski salon. Jednog dana, gledajući kroz prozor, Jodie svjedoči ubistvu te postaje ključni svjedok u istrazi koja slijedi. Ubrzo se nađe u životnoj opasnosti. Mračna, napeta i drukčija, ova je serija prava britanska kriminalistička poslastica.

Pickbox Now april
Foto: Pickbox

Izlaz (Exit) – Premijera 3. sezone skandinavske serije stiže 21. aprila

Temeljena na istinitoj priči o elitnom svijetu Osla, ova skandinavska serija donosi priču o četvorici prijatelja koji imaju sve što požele osim izlaza iz vlastite kože. Oni su narcisoidni, manipulativni, lažljivi i nenormalno bogati. To je stvarnost koja postoji na otvorenom, ali ostaje nevidljiva. Možda zato što je istina daleko čudnija, mračnija i površnija od fikcije? Tajni, ekskluzivni svijet bogatih Norvežana stiže sa sasvim novom, trećom sezonom!

Pickbox Now april
Foto: Pickbox

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum