Trenutno čitaš
Usher publici priredio nastup za pamćenje na poluvremenu Super Bowla

Usher publici priredio nastup za pamćenje na poluvremenu Super Bowla

I ovogodišnji Super Bowl zapalio je scenu na poluvremenu o kojem bruji cijeli svijet. Ove je godine nastupio američki pop pjevač Usher koji je u više od 10 minuta izveo svoje najveće hitove, a na scenu sa sobom je izveo planetarno popularne zvijezde popout Alicia Keys, Ludacrisa, Lil’ Jona…

Usher je počeo nastup na fudbalskom terenu obučen u potpuno bijelo odijelo. Njegov nastup je uključivao mješavinu mnogih njegovih klasičnih pjesama, uključujući “Caught Up”, “Love in this Club”, “U Got It Bad”, “OMG”, “Yeah!”.

Foto: ETHAN MILLER/GETTY

Alicia Keys je bila prva gošća koja se pojavila na sceni, otpjevavši “If I Ain’t Got You”, a zatim “My Boo” zajedno sa Usherom. Imala je potpuno crveni, svjetlucavi look, dok je Usher kasnije izgubio majicu prilikom izvođenja “U Got It Bad”.

H.E.R. je takođe imala poseban gitarski solo, neposredno prije nego što se Usher vratio na scenu, ovog puta na rolerima, u svjetlucavom crno-plavom odijelu. Nastavio je da pjeva „OMG“.
Will.i.am i Jermaine Dupri su se takođe pojavili tokom nastupa, dok je Lil Jon kasnije otpjevao “Turn Down for What”. Ludacris se pojavio na kraju kako bi otpjevao “Yeah!” pored Ushera.

Pročitaj

R&B zvijezda je obećao goste iznenađenja i šou koji je slavio i njegovu prošlost i sadašnjost kada je predvodio nastup na stadionu Allegiant.

Foto: ETHAN MILLER/GETTY 

Dok je predvodio nastup na stadionu Allegiant, R&B zvijezda Usher je obezbijedio šou koji je slavio i njegovu prošlost i sadašnjost kao što je i obećao.

Foto: KEVIN MAZUR/GETTY

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum