Trenutno čitaš
Super Bowl 2024: Taylor Swift slavi pobjedu svog dečka u NFL-u

Super Bowl 2024: Taylor Swift slavi pobjedu svog dečka u NFL-u

Okružena fudbalskim navijačima, kamerama i konfetama, Taylor Swift je podijelila poljubac na terenu sa dečkom Travisom nakon što je zvijezda američkog fudbala osvojila drugu uzastopnu pobjedu na Super Bowlu.

Milioni Amerikanaca su se okupili za prvenstvenu utakmicu – koja je takođe bacila reflektor na Swiftovu pomno praćenu romansu sa Travisom.

Foto: EZRA SHAW/GETTY

Njihov zagrljaj – nakon pobjede Chiefsa – bio je filmski završetak fudbalske sezone u kojoj su Swift i njen novi dečko zauzimali centralno mjesto.

Pjevačica, koja je trenutno u jeku svoje milijarde dolara vrijedne turneje Eras, redovna je na Travisovim utakmicama. Zajedno, ove dvije megazvijezde postale su kulturološki velikani, inspirišući memove i tabloidno izvještavanje.

Foto: apnews.com

Taylor je fotografisana kako dolazi na stadion Allegiant sa poznatim prijateljima, uključujući repera Ice Spicea, pjevačicu Lanu Del Rey i glumicu Blake Lively. Bila je napeta utakmica, ali činilo se da je pjevačica tokom cijele noći bila raspoložena, smijala se i plesala sa svojim prijateljima.

Pročitaj

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum