Trenutno čitaš
Unfrosted: Jerry Seinfeld oživljava priču o porijeklu pop-tarta u Netflix filmu

Unfrosted: Jerry Seinfeld oživljava priču o porijeklu pop-tarta u Netflix filmu

Netflix je objavio trejler za nadolazeći Pop-Tart film Jerryja Seinfelda, Unfrosted, koji bi trebao biti objavljen 3. maja.

Prema Netflixovom sinopsisu: “Michigan, 1963. Kellogg’s i Post, zakleti rivali u žitaricama, utrkuju se u stvaranju peciva koje će zauvijek promijeniti lice doručka. Priču o ambiciji, izdaji, šećeru i prijetećim mljekarima, Unfrosted je napisao i režirao Jerry Seinfeld.”

Netflix

“Koscenarista Spike Feresten i ja, rekli bismo u šali: ‘Hajde da napravimo film o Pop-Tart'”, rekao je Seinfeld za Netflix. „A onda kada se dogodila pandemija i nismo imali šta da radimo, rekao je: ’Hajde da ovo stvarno napišemo kao film.“ Uz Unfrosted, taj film o kome su se dugo šalili sada je stvarnost.

Pored Seinfelda, na A-listi glumačke ekipe ima još mnogo komičnih ikona, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant, Max Greenfield, Christian Slater, Bill Burr, Daniel Levy, James Marsden, Jack McBrayer, Thomas Lennon, Bobby Moynihan, Adrian Martinez, Sarah Cooper i Fred Armisen.

Unfrosted je Seinfeldov dugometražni režiserski debi.

Prije nego što je svoje Pop-Tart snove donio na Netflix, Seinfeld je nedavno glumio u stand-up komediji za 2020. za streamera, 23 Hours to Kill.

Pročitaj
serija halo

U nastavku pogledaj trejler za Unfrosted.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum