Trenutno čitaš
Umjetnost opuštanja je tamo gdje se susreću stil i spokoj

Umjetnost opuštanja je tamo gdje se susreću stil i spokoj

Ljeto je na izdisaju i dani su sve kraći i sa sve manje sunca. Ipak, u svakom godišnjem dobu možemo i treba da pronađemo ljepotu. Jesen je fantastična predstava i igra prirode u kojoj ona mijenja boje i poručuje nam da i mi usporimo. 

Jesen nas poziva da krenemo sporijim koracima na putovanje u kojem ćemo stvoriti “hygge” trenutak gdje god poželimo. Na ovom jedinstvenom putovanju, udružili smo snage autentičnog komada namještaja i kreacija modne dizajnerke Tihane Todić – Treehana, u kojima se krije suština udobnosti i stila.

Ultra magazin

Udruženi stvaranjem osjećaja ugodnosti i zadovoljstva, na kreativan način Tihana nam je pokazala kako da svaki životni momenat pretvorimo u udobnost i budemo povezani sa sadašnjim trenutkom gdje god da se nalazimo.

Okružena simfonijom prirode Tihana je napravila sopstvenu oazu opuštanja i blaženog komfora. Ova modna kreatorka nam je dokazala da fuzija mode i funkcionalnosti namještaja i dekora garantuje besprijekoran stil, koji odiše kako udobnošću, tako i gracioznošću. Takođe nam je pokazala da je umjetnost opuštanja u samoizražavanju i stvaranju osjećaja ugodnosti u svakoj životnoj situaciji.

Ultra magazin

Tajna “hygge” momenata je u svakodnevnim, malim, životnim ritualima koji opuštaju, stvaraju osjećaj mira, a samim tim i sreće. Ova danska filozofija zalaže se za uživanje u malim stvarima kao što je opuštanje uz šoljicu čaja ili uz omiljenu knjigu, pa čak i tamo gdje je gužva “hygge” oživljava i susreće se sa spokojem i mirom stvarajući utočište udobnosti.

Ultra magazin

Ono što posebno doprinosi stvaranju udobnog i opuštenog ugođaja, koji su inspirisani “hygge” filozofijom jesu detalji, koji će svojim šarmom dodati dašak spokojnosti. Iako jesen donosi nove oblike, prigušene boje i ušuškane dane, uvijek je odlična ideja tmurne dane razbiti ekspresivnim bojama i bez napora upotpuniti jesenje akcente sa daškom elegancije, obavezno stvarajući stress-free zonu što nam je na predivan način pokazala i modna kreatorka Treehana, uzimajuću predah u svakom danu i kreirajući svoj “hygge kutak” uz pomoć statement plave stolice koja joj je zapela za oko.

Uz stolicu koja treba da bude samo u trpezariji,  predlaže nam da se pogramo detaljima koji nas opuštaju poput ugodne fotelje zanimljivog prugastog dezena, tople meke deke ili elegantne ukrasne lampe koja će prostoru dati novu dimenziju topline.

Ultra magazin

Udruženim snagama sa našom omiljenom modnom kreatorkom JYSK nas poziva da raširenih ruku prihvatimo promjenu godišnjih doba, otkrijemo udobnost u najjednostavnijim životnim trenucima i stvorimo vlastito utočište udobnosti bez obzira gdje nas avanture odvedu.

Pročitaj
sagrada familia

Ultra magazin

Istraži, kreiraj i učini svaki prostor svojim utočištem i oazom opuštanja. Jer, zaista, hygge je tamo gdje je JYSK.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum