Trenutno čitaš
U potrazi partnera za cijeli život ova 4 pravila su najbitnija!

U potrazi partnera za cijeli život ova 4 pravila su najbitnija!

Banja Luka Fest - Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Banja Luka Fest - Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Donosimo dvije stvari, koje su najbitnije u potrazi za partnerom, koji će biti uz nas do kraja života! Tu nema neke filozofije, sasvim je jednostavno. Uvijek vodi računa da poštuješ ove dvije stvari.

Foto Freepik

Kada tražiš osobu pored koje ćeš provesti ostatak života, potrebno je da obratiš pažnju samo na ove dvije stvari:

Pravilo broj 1. Od samog početka sve mora da bude jednostavno

Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osjetiš da toj osobi možeš da kažeš sve, ako osjetiš da sa njim ili njom bez blama možeš da ideš i do toaleta onda je to – to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštaj tu osobu!

Foto Freepik

Pravilo broj 2: Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše.

Velika je greška ako pored sebe imaš osobu, koja od tebe zahtjeva da se konstantno mijenjaš, prilagođavaš, radiš stvari, koje ti ne prijaju. Prije ili kasnije dosadiće ti taj odnos. To je zamorno i ne drži vodu. Ako moraš stalno iznova da se dokazuješ partneru – on nije za tebe, traži dalje.

Pravilo broj 3. Veza mora da donese radost!

Ukoliko se u vezi ne osjećaš zadovoljno, srećno i ispunjeno – bježi odmah! Ako zbog njega ili nje patiš i plačeš ili se nerviraš konstantno, to nije tvoj idealan partner sa kojim želiš provesti život. Takav život jednostavno nije normalan.

Foto Freepik

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smijeh i razonodu i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama šute i trpe u vezi, koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promjeni. Ali ta, promjena nikad neće doći.

Pročitaj

Pravilo broj 4: Ako te partnerove riječi konstantno i dugoročno rastužuju ili nerviraju, istog momenta idi.

Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da te raduje, čemu ćeš se okrenuti kada ti je teško na poslu ili kada imaš određen problem. Tvoja druga polovina mora da bude neko, ko će znati kako da te nasmije i sasluša!

To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum