Trenutno čitaš
U hercegovačkom biseru uvijek imamo razloga za smijeh

U hercegovačkom biseru uvijek imamo razloga za smijeh

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Brend Jelen pivo donosi regionalnu kampanju “Za naša dobra vremena”, koja nas podsjeća koliko nas okruženje u kojem živimo može istinski usrećiti, te nas vraća u najdraže trenutke s dragim ljudima. Ova emotivna kampanja nam poručuje da su mali životni trenuci s najmilijima dovoljni za ispunjenost i sreću, te nas motiviše da oživimo stare i stvorimo nove uspomene koje će trajati i ohrabruje nas da ostanemo ovdje u našoj zemlji, koja je kuća svih nas.

Upravo jedno takvo mjesto u kojem uvijek nađemo razloga za ostanak je hercegovački biser – Trebinje. Grad sunca je mjesto dragih, srčanih i ponosnih ljudi. Ovdje se njeguju običaji i tradicija „ćeifa“, a život teče mirno. Kroz kampanju omiljenog brenda Jelen piva otkrivamo i čuvene lokacije u Trebinju na kojima oživljavaju mnoge nezaboravne uspomene.

Dučićeve himere prate nas u stopu, dok hodamo ulicama ovog grada gdje svaki kamen i pločnik priča posebnu priču. Trebinje se može pohvaliti i svojom ljepoticom – rijekom Trebišnjicom gdje se okupljaju ljudi, slave prijateljstva i nazdravljaja se “za naša dobra vremena”.

Mjesto nezaboravnih druženja sa prijateljima i porodicom u trenucima kada se slavi život jeste kupalište Bregovi, omiljeno među Trebinjcima, gdje se redovno nazdravlja sreći. Prepoznatljiv čuvar najljepših trenutaka i ljubavnih sastanaka je i izvor Studenac, koji pamti priče nastale uz mnogo smijeha i iskrenih emocija. Kada poželimo da pobjegnemo od svakodnevnog stresa trebinjska Ubla je lokacija iskrenog druženja, razgovora i dobrih ideja.

Ovi čuvari uspomna, podsjećaju nas zašto volimo našu zemlju, jer omiljena mjesta pamtimo upravo po dobrim ljudima, smijehu, druženju, lijepim uspomenama i nazdravljanju „za naša dobra vremena“!

U okviru ove kampanje, koja nas vodi u obilazak prekrsnih lokacija na kojima nastaju najljepše priče i uspomene za cijeli život, brend Jelen pivo je pokrenuo i nagradnu igru za svoje vjerne potrošače.

Nagradni fond je veoma impresivan: putovanje u Barselonu za dvoje, Iphone 14, Sony Play Station 5, Samsung Galaxy Smartwatch, Jelen frižider kao i brojne druge vrijedne nagrade, tako da razloga sa sreću i radost će sada biti još više. Pravila za učestvovanje su jednostavna: kupi bilo koja dva Jelen piva, pošalji SMS na broj 091 212 408 sa podacima: broj fiskalnog računa, ime i prezime, grad ili se besplatno prijavi popunjavanjem prijave. Trajanje nagradne igre je od 17.07 – 17.09.2023. godine.

Pročitaj
dr andra jabukovo sirće

 

Svaki grad ili mjesto u kojem živimo ima svoje posebne i prepoznatljive lokacije koje kriju zanimljive i inspirativne priče za pamćenje. Ovog ljeta, kampanja brenda Jelen pivo nas podstiče da se prisjetimo onih trenutaka koji nikada ne blijede iz našeg srca, te nas podsjeća na “naša dobra vremena”. Pogledajte inspirativan video:

 

Uz brend Jelen pivo, neka ovo ljeto bude vrijeme stvaranja novih dragocjenih uspomena s najmilijima i neka svako srce bude ispunjeno smijehom, ljubavlju i srećom, jer to su vrijednosti koje brend Jelen pivo cijeni i promoviše kroz ovu jedinstvenu kampanju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum