Trenutno čitaš
Kylie Minogue izgleda fenomenalno na naslovnici novog izdanja magazina Perfect

Kylie Minogue izgleda fenomenalno na naslovnici novog izdanja magazina Perfect

Kylie Minogue je ovog ljeta zavladala svim top listama i plesnim klubovima, jer je njena pjesma “Padam Padam” postala prava ljetna himna. Svi su opsjednuti velikom hitom sa njenog novog albuma 16. po redu pod nazivom “Tension”…

instagram.com/kylieminogue

A sada nam je Kylie servirala ozbiljan modni trenutak zahvaljujući novoj naslovnici Perfect Magazina, koji je kreirala stilistica Katie Grand. U foto snimanju koje je objektivom zabilježio fotograf Willy Vanderperre, Kylie je fotografisana u nekim zaista prekrasnim pozama – uključujući i to kako se izležava na suncem prošaranoj travi i gleda preko ramena, kako bi uspostavila kontakt očima s kamerom.

instagram.com/kylieminogue

Na ovoj konkretnoj fotografiji, koja je poslužila kao naslovna fotografija, Kylie se vidi kako nosi maleni triko bez leđa s dijamantnim ukrasima i čarapama. Čini se da je triko – iako djelomično zatamnjen – od Dolce & Gabbane, dok cipele na štikli koje upotpunjuju izgled imaju crvene potplate, kao par Christian Louboutina.

A ovo nije jedini super chic look sa snimanja fotografija, koji takođe uključuje koktel haljine ukrašene svjetlucavim kamenjem, mrežaste čarape, providne balonere i sve vrste zapanjujućih krojeva.

Zaplešimo uz njen aktuelni hit:

Izvor: elle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum