Trenutno čitaš
U bioskope je stigla ljubavna drama “Divna propast”

U bioskope je stigla ljubavna drama “Divna propast”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

U kina je stigla seksi romantična priča koja će oduševiti sve ljubitelje filmova “Pedeset nijansi sive” i “Poslije svega”. Riječ je o filmu “Divna propast” (Beautiful Disaster) koja donosi uzbudljivu mješavinu žanrova i iznenađenja – spaja romantiku, raskalašenu komediju, akciju i neizvjesnost s modernim prizvukom.

Temelji se na romanu američke autorke Jamie McGuire, koji se na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa našao još 2012. godine.

Brucoška Abby Abernathy stiže na fakultet željna novog početka. Uprkos svom konzervativnom izgledu, Abby skriva mračnu prošlost – ona je pokeraško čudo od djeteta koje je njen neodgovorni otac Mick često uvlačio u mutne poslove.

Jedne večeri u izlasku sa svojom najboljom prijateljicom Americom i njenim dečkom Shepleyjem, Abby upoznaje Travisa “Mad Doga” Maddoxa, buntovnog studenta koji je poznat po dvije stvari: boksu i zavođenju žena.

Čini se da je Travis upravo tip kakvog Abby želi izbjeći i obećava sebi da će se držati podalje. Međutim, nakon što su se Abby i Travis opkladili i zbog toga uselili zajedno na mjesec dana, držanje udaljenosti više nije bila opcija.

Što više Abby upoznaje Travisa, shvata da živi prema kodeksu časti i da nije baš zločasti dečko kakvim se predstavlja. Što više Travis upoznaje Abby, shvata da je još pametnija i komplikovanija nego što je mislio. Pokušavaju se oduprijeti međusobnoj privlačnosti, a njihovo prijateljstvo ide prema nečemu što će razotkriti Abbynu prošlost i natjerati ih da se suoče sa svojim istinskim osjećajima.

Pročitaj

U režiji Rogera Kumblea film Divna propast koja nudi savremeni i iznenađujući osvrt na prastaro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dopustiti ljubavi da im stane na put?

Glavne uloge povjerene su Virginiji Gardner i Dylanu Sprouseu.

“Divnu propast” u kinima možeš pogledati već danas u distribuciji Blitz filma.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum