Trenutno čitaš
Two Lives – Nova španska serija sa strastvenom pričom

Two Lives – Nova španska serija sa strastvenom pričom

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Two Lives (Dos Vidas) nova je španska serija s emocionalnom i strastvenom pričom. Od 3. oktobra pratite je i na Pickbox NOW i na Pickbox TV kanalu. S ukupno 255 epizoda, serija će se emitovati na Pickbox TV kanalu, od ponedjeljka do petka u 12:15 sati.  

two lives španska serija

Dvije priče u dva različita razdoblja

Priča prati živote dviju protagonistkinja, Carmen (25) i Julije (36), koje žive na dva različita kontinenta – u dva različita razdoblja. Julijina priča odvija se u današnjoj Španiji, u malom i šarmantnom selu nedaleko od Madrida. Carmenina priča odvija se kasnih četrdesetih godina prošlog vijeka u Río Muniju, bivšoj egzotičnoj koloniji Španskoj Gvineji. Ali Carmen i Julia nisu samo dvije žene razdvojene vremenom i prostorom – one dijele duboku i posebnu vezu: one su baka i unuka.

Njihove zasebne priče pletu prekrasnu, emocionalnu i strastvenu priču, u kojoj plove kroz ljubav, slobodu, lična dostignuća, snove i strahove, krize odrasle dobi, porodične sukobe… I, prije svega, kroz najveće životne odluke.

two lives španska serija

Emocionalna i strastvena priča

Julia je žena koja trenutno živi životom kakav su za nju planirali njena majka i njen budući suprug. Taman kad se sprema udati, otkriva veliku porodičnu tajnu koja će je zauvijek promijeniti. Na rubu živčanog sloma, odluči se odvojiti od njih. Julia pronalazi utočište u osamljenom gradiću u planinama Madrida gdje će imati komplikovanu misiju: ​​preuzeti kontrolu nad vlastitom sudbinom.

Carmen je mlada žena koja napušta udobnost metropole kako bi srela oca u egzotičnoj koloniji Španskoj Gvineji. Carmen otkriva da Afrika ima mnogo tvrđe i divlje lice nego što je ikad zamišljala, a njezin se život uzburka iz temelja. Biće pred teškom dilemom: pridržavati se nepravedno uspostavljenih pravila ili slijediti svoje srce.

Razdvojene više od pola vijeka i na dva kontinenta, Carmen i Julia imaju puno više zajedničkog od porodičnih veza. Njih dvije su žene koje se bore da ostvare svoje snove, koje se ne prilagođavaju normama koje drugi nameću i koje će pronaći ljubav ondje gdje je najmanje očekuju.

two lives španska serija

Pročitaj

Glumačka postava

Dvije glavne ženske uloge fantastično su obradile dvije popularne španske glumice, Amparo Piñero u ulozi Carmen i Laura Ledesma u ulozi Julije.

Rođena Madriđanka, o privatnom životu glumice Amparo Piñero ne zna se puno, čak ni godina rođenja. Ipak, njena glumačka karijera zablistala je kad je dobila ulogu u španskoj seriji Two Lives, a u isto vrijeme dobila je ulogu u Netflixovoj seriji Summertime.

Ulogu Julije fantastično je odglumila španska glumica Laura Ledesma, čija glumačka karijera uključuje filmove poput Diana (2018) i Los veraneantes (2007) te seriju Queens (2016). U slobodno vrijeme Laura se bavi pjevanjem, snimanjem i pozorištem.

Od ponedjeljka do petka u 12:15 sati, pratite strastvenu špansku seriju Two Lives (Dos Vidas) samo na Pickbox TV i Pickbox NOW!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum