Trenutno čitaš
Tri fantastične serije za svačiji ukus koje će ti obilježiti ljeto

Tri fantastične serije za svačiji ukus koje će ti obilježiti ljeto

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Ljeto je punim mahom stiglo u grad, a mnogi već odbrojavaju dane do godišnjeg odmora. Iako ljetne večeri sve češće provodimo vani i u društvu prijatelja, omiljen nam je način za bijeg od visokih temperatura upravo izvrsna serija i opuštanje kod kuće. Tokom najtoplijih mjeseci nerijetko se čini da jednostavno nema novog sadržaja na streaming servisima i televizijama.

Međutim, na Pickbox TV kanal stigle su tri manje poznate a fantastične serije na koje niko neće ostati imun.

Voli me (Love Me)

fantastične serije

Ljeto je idealno vrijeme za pitke serije čije ćemo epizode pogledati u dahu. Takva je i Voli me (Love Me) koja će vas istovremeno nasmijati i dirnuti te jednostavno prikovati uz ekran. Smještena u današnjicu, radnja prati članove porodice Mathieson: Claru (Bojana Novaković), Glena (Hugo Weaving) i Aarona (William Lodder), a svaki se nosi s vlastitim ljubavnim problemima. Nalaze se u različitim životnim fazama i svaki od ljubavi traži nešto drugo, a odnosi koje pritom stvaraju podsjetiće te koliko je ljubav paralelno univerzalna i specifična. Serija će se emitovati na Pickbox TV kanalu od 25. 7. u večernjem terminu.

Skrivena imovina (Hidden Assets)

fantastične serije

Iz produkcijskog pera BBC-ja stigla je serija Skrivena imovina (Hidden Assets) koja će oduševiti sve ljubitelje neočekivanih zapleta, intriga i akcije. Sve počinje dijamantom nađenim u Irskoj, mrtvim tijelom pronađenim u Antwerpu i nizom terorističkih napada, a na čelu misterija je inspektorica Emer Berry (Angeline Ball) koja ga mora riješiti. Udružuje se s belgijskim policajcem Christianom De Jongom (Wouter Hendrickx), a kad shvate da sat otkucava do novog bombaškog napada – upuštaju se u vrtoglavo opasne poduhvate. Serija se emituje na Pickbox TV kanalu od 4. 7. u večernjem terminu.

Pročitaj

Frostov pristup (A Touch Of Frost)

fantastične serije

Detektivske serije vrlo nas lako uvuku u svoju priču i drže nas na vrhovima prstiju tokom svake epizode. Danas su dostupne brojne serije takvog žanra, ali jedna od najslavnijih ikad upravo se vratila na Pickbox TV kanal. Frostov pristup (A Touch of Frost) je među najuspješnijim i nagrađivanim  britanskim detektivskim serijama koja ne gubi na popularnosti ni gotovo 30 godina od prve epizode. Radnja prati ekscentričnog detektiva Jacka Frosta (David Jason) koji svakom slučaju pristupa potpuno suprotno policijskim pravilima i vodi nas sve do neočekivanih rješenja zločina. Serija se emituje na Pickbox TV kanalu od 4. 7. u večernjem terminu.

Nakon što pogledaš ove tri serije, Pickbox TV kanal ima cijeli niz naslova koji će ti skratiti vrijeme do godišnjeg odmora ili ti pak poslužiti za opuštanje upravo tokom istog. Popularne serije s visokom ocjenom kao što su francuska uspješnica Špijunski ured (The Bureau), španjolska serija Šest sestara (Six Sisters) i napeti danski hit Dicte razlog su više da se ovog ljeta smjestiš ispred televizora uz dobro društvo i ukusne grickalice!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum