Trenutno čitaš
Trattoria by Gatto – Spoj italijanske kulinarske strasti i istrijanske lakoće življenja

Trattoria by Gatto – Spoj italijanske kulinarske strasti i istrijanske lakoće življenja

Jelen pivo - Za naša dobra vremena
Jelen pivo - Za naša dobra vremena

Kada spojimo italijansku strast za kuhanjem i dašak istrijanske lakoće življenja, dobijemo mjesto gdje ćemo uživati svim čulima.

Vedran Ševčuk – ALF

Upravo takvo mjesto, Trattoria by Gatto na adresi Carice Milice 17 u Banjaluci je spoj dvije tradicionalne kuhinje i gastronomskog užitka, koji je zagarantovan sa prvim zalogajem ukusne pizze, pripremljene od strane Jadranka Orbanića, poznatog istrijanskog pizza majstora sa dugogodišnjim radnim iskustvom u kuhinjama širom Italije. Jadranko je zanat učio od velikih pizza majstora Italije, zemlje koja je sinonim za najbolju pizzu, a svoje iskustvo i autentične recepte podijeliće i sa svim ljubiteljima mediteranske kuhinje u Banjaluci.

Vedran Ševčuk – ALF

Ono što odlikuje Trattoriu by Gatto, osim pažnje sa kojom su pizze pripremljene prema tradicionalnim italijanskim i istrijanskim recepturama, su i autentični kvalitetni italijanski sastojci.
Bilo da si ljubitelj klasike poput pizze Capricciosa, voliš bogat ukus italijanskih sireva, koji ti pruža Quattro Formaggi, ili ne konzumiraš meso pa bi da probaš kombinaciju osvježavajućeg ukusa paradajza i bosiljka u kombinaciji sa kremastom mocarelom, Trattoria by Gatto ti nudi sve opcije pizze i za najzahtjevnije nepce.

Vedran Ševčuk – ALF

Zavodljivi ukus mediterana očaraće tvoje nepce i pokazati ti zašto je Trattoria by Gatto, sinonim za jedinstveno gastronomsko iskustvo. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje, predivan pejzaž koji osigurava autentičan pogled na tvrđavu Kastel i smaragdno zeleni Vrbas, učiniće tvoje uživanje još ljepšim.

Vedran Ševčuk – ALF

17 vrsta pizza autentičnih i pažljivo biranih sastojaka, oduševiće te svojim okusom i poželjećeš da probaš svaku pizzu. Trattoria by Gatto je posebno mjesto za uživanje, opuštanje i ukusne zalogaje. Idelano mjesto za druženje sa prijateljima i porodicom.

Vedran Ševčuk – ALF

Vjerujemo da će ti ovo mjesto postati omiljeno mjesto u gradu ako živiš u Banjaluci, ili prolaziš kroz Banjaluku. Ušuškano u mirnom dijelu naselja uz mnogo zelenila i dobre atmosfere.

Pročitaj
pesto od maslina

Vedran Ševčuk – ALF

Radno vrijeme je od 13:00 do 22:00 sata, idealan period za ručak, brunch ili večeru sa dragim osobama. Mi smo probali preukusne pizze sa raskošnim nadjevima, idealno hrskavog tijesta i autentičnim sastojcima, koji nas svakim zalogajem vode u čarobne predjele Istre i Italije.

Trattoriu by Gatto zaprati na društvenim mrežama za najnovije informacije i novosti, koje ovo posebno donosi: Facebook @gattotratoria i Instagram @gatto_trattoria

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum